Vývojáři We Happy Few pracují na hře viděné ze třetí osoby
We Happy Few Novinka Vývojáři We Happy Few pracují na hře viděné ze třetí osoby

Vývojáři We Happy Few pracují na hře viděné ze třetí osoby

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Vydání je ovšem stále v nedohlednu.

Reklama

Vývojářský celek Compulsion Games má za sebou třeba zajímavou platformovku Contrast či survival záležitost We Happy Few, přičemž v roce 2018 ho získala společnost Microsoft, a to v rámci velkých akvizicí, které ještě zahrnovaly třeba Ninja Theory a Playground Games.

Rozhodně tedy bude zajímavé sledovat, co toto spojení s Microsoftem přinese v budoucnu, přičemž první střípky jsme dostali již nyní.

Na webové stránce Xbox Squad totiž proběhl rozhovor s Nailou Hadjas, která se rozpovídala o plánech studia, jehož počet zaměstnanců se v nedávné době zdvojnásobil.

Z povídání jsme zjistili, že produkce jejich právě vyvíjené hry začala jen pár měsíců po vydání We Happy Few, kdy aktuálně se projekt nachází ve fázi "plného vývoje".

Bude se pak jednat o titul viděný ze třetí osoby, jenž bude dávat důraz na vyprávění příběhu. Kromě toho hra nedorazí do předběžného přístupu, jako tomu bylo třeba v případě We Happy Few.

Z pohledu data vydání jsme se však bohužel nedozvěděli žádné přímé informace, kdy samotná Naila přiznala, že sama netuší, kdy se hry dočkáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama