V červenci startuje open beta Firefall
Novinka V červenci startuje open beta Firefall

V červenci startuje open beta Firefall

Michal Burian

Michal Burian

1

Hlavní update pro uzavřenou betaverzi je naplánován na květen a červenec.

Reklama

Red 5 Studios oznámilo, že týmová akční střílečka Firefall vstoupí 9. července letošního roku do veřejné bety. Plná verze bude taktéž vypuštěna v červenci a na květen a červenec jsou plánovány hlavní aktualizace pro běžící uzavřenou betu. Ty přidají nové bonusy a odměny.

"Jsme nesmírně rádi, že se blíží veřejná beta Firefall. Považujeme ji za nejdůležitější fázi vývoje. Nepůjde o tradiční open betu, kdy zároveň vydáme hru. S veřejnou betou chceme do hry přilákat mnoho nových hráčů," řekl James Macauley, viceprezident vývoje v Red 5.

Firefall je týmová akční střílečka, která si podle všeho bere určité věci z dřívějších her, jako je Tribes a Borderlands. Právě na Tribes pracovala část týmu, ta druhá je složena z odborníků, kteří mají svůj podíl na masivně multiplayerovém RPG World of Warcraft. Firefall budete moci hrát zcela zdarma s možností nejrůznějších mikrotransakcí. Hra má za úkol spojit stovky hráčů v dynamickém otevřeném světě, který nabídne vzdálenou budoucnost na Zemi. Ta je zdevastovaná dlouholetou válkou, do níž promluvíte v roli vojáka, který pochází z rasy The Chose.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama