V ČR a na Slovensku se prodalo více než 35 000 kopií Zaklínače 3
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka V ČR a na Slovensku se prodalo více než 35 000 kopií Zaklínače 3

V ČR a na Slovensku se prodalo více než 35 000 kopií Zaklínače 3

Martin Cvrček

Martin Cvrček

80

Při této příležitosti dokonce CD Projekt RED zaslal české Ceneze plaketu, na níž je tento úspěch zvěčněn.

Reklama

Cenega dnes prostřednictvím zajímavé fotky oznámila, že se v České republice a na Slovensku prodalo více než 35 000 kusů Zaklínače 3. Na fotografii stojí za pozornost především plaketa, kterou Ceneze poslalo studio CD Projekt RED a na níž je údaj o počtu prodaných kopií hezky vidět. A ten meč také není k zahození, i když ten nejspíš nebyl součástí zásilky.

„Dneska nám přišel krásný dárek od CD PROJEKT RED. Je to plaketa vytvořená ku příležitosti 35 000 prodaných kusů hry Zaklínač 3: Divoký hon v ČR a na Slovensku! Děkujeme všem 35 tisícům z vás, kteří jste si hru poctivě koupili (a užili).“ Dočteme se na Facebooku Cenegy.

Na naše poměry není číslo zrovna malé a rozhodně jde o úspěch. Nám nezbývá než také pogratulovat.

Mimochodem, pokud po nainstalování včera vydaného patche 1.12, o němž jsme informovali v dnešních jednohubkách, zažíváte v případě PC verze pády nebo neobvyklé grafické chyby, na vině bude nejspíš špatně stažený patch. Podle vývojářů by mělo stačit použít v rámci GOG Galaxy, Steamu či Originu možnost opravy hry či ověření integrity mezipaměti. Zkrátka té funkce, díky níž klient ověří, jestli jsou všechny soubory hry v pořádku a správně stažené.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama