V datech No Man's Sky je pár zajímavých modelů, stejně jako... logo Half-Life 2?
Novinka V datech No Man's Sky je pár zajímavých modelů, stejně jako... logo Half-Life 2?

V datech No Man's Sky je pár zajímavých modelů, stejně jako... logo Half-Life 2?

Jan Kalný

Jan Kalný

28

Navíc jsme se dozvěděli, že hra byla původně plánovaná pro PS3 a Xbox 360 a že v datech zatím nebyla objevena zádná zmínka o multiplayeru.

Reklama

Bylo jen otázkou času, než se něco tak sledovaného jako No Man's Sky dostane pod lupu určitého sortimentu lidí, kteří se pokusí z dat hry vytáhnout sebemenší informaci nebo zajímavost. A že No Man's Sky jich skrývá hned několik.

Hugo Peters ze hry vytáhl data, zdokumentoval je a jeho přítel to na NeoGafu zveřejnil. Sem tam najdete menší blbosti jako třeba to, že je v datech složka „poop” (krásné využití místa) nebo logo Half-Life 2 pro jakési testování. Občas ale můžete narazit na zajímavé věci, mezi nimiž jsou různé modely, stejně tak jako pravděpodobně model hráče.

Navíc se můžeme dozvědět i to, že hra byla původně plánovaná i pro konzole PS3 a Xbox 360. Pozůstatek dat z E3 dema hry naznačuje, že bylo (ať už celé nebo z větší části) naskriptované.

V datech zatím nebyla nalezena žádná zmínka o multiplayeru. Tak či onak zůstává No Man's Sky stále rozporuplnou hrou, která se polovině lidem líbí a druhé polovině ne. Už jen proto, že optimalizace je na obou platformách (hlavně PC) poměrně na dvě věci.

Jednu polovinu lidí pak nemusí potěšit ani to, že podle Chart-track je No Man's Sky druhým největším launchem hry od Sony pro PS4 vůbec. Nutno však říct, že údaje se týkají jen Velké Británie a krabicové verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama