V lednu na konzole vyjde The Banner Saga
The Banner Saga Novinka V lednu na konzole vyjde The Banner Saga

V lednu na konzole vyjde The Banner Saga

Michal Burian

Michal Burian

4

Tahové dobrodružství Vikingů.

Reklama

Povedené taktické RPG, které si získalo srdce nejednoho PC hráče, se dostane na konzole nové generace. PlayStation 4 a Xbox One verze Vikingů budou v prodeji od 12. ledna 2016, dva roky po vydání PC verze. To není žádným překvapením, na příští rok je totiž plánováno pokračování, které vyjde na PC, PS4 a Xbox One.

Vývojáři v tiskové zprávě dodávají, že upravili uživatelské rozhraní, aby více sedělo konzolovým hráčům. Pokud se rozhodnete si The Banner Saga zahrát, čeká na vás atmosférický děj a krásné zasazení, kterému autoři podřídili vše.

„Sever ponořený do stoické atmosféry. Pláně připomínající moře klidu a lidé ve znamení líných pohybů, jen aby někde v oděvu neprofouklo, nenaběhla husí kůže a z cesty pro dříví se tak nestala mrazivá noční můra. Okolní ambient odráží rasa obřích Varlů, jejichž klid a pohodu rozhodí snad jen obouruční meč svištící kolem jejich uší. Dámy a pánové, povídám vám, že jsem dlouho neměl na stole tak osobitou hru, která by se vyznačovala tak dokonale ladnou atmosférou. Čím více se do Banner Sagy noříte, tím si stále jasněji uvědomujete, jak moc autoři celému světu podřídili zbytek hry a dokonce i takový velikán jako hratelnost, tentokrát musel padnout na kolena – omáčka zvítězila!“ dočtete se v naší recenzi.

Trailer pro PC verzi:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama