V Ni no Kuni II budete vytvářet království
Ni no Kuni II: Revenant Kingdom Novinka V Ni no Kuni II budete vytvářet království

V Ni no Kuni II budete vytvářet království

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2

A generální ředitel Levelu-5 promluvil také o možné podpoře Switche.

Reklama

O hře Ni no Kuni II: Revenant Kingdom jsme opravdu dost dlouho neslyšeli. Přitom poprvé byla oznámena pro PlayStation 4 během PlayStation Experience 2015. Kdo ale čeká na nějaké ty novinky, má dnes šanci. Generální ředitel Levelu-5 Akihiro Hino potvrdil během nedávného rozhovoru pro Vandal.net aspoň něco. Hra bude mít svůj vlastní systém tvorby království.

"Najdete zde mnoho nových funkcí," řekl Hino. "Už od samotného základu, že jsme se přestěhovali z PlayStationu 3 na PlayStation 4, to nebude úplně klasické a jednoduché RPG. Vytváříme úplně nový systém, zaměřený na tvorbu království. Takže můžu potvrdit, že ve hře bude opravdu mnoho rozdílů." Myšleno oproti prvnímu dílu Ni no Kuni: Wrath of the White Witch.

Další dotaz směřoval na novou platformu od Nintenda. Zda plánuje Level-5 vyvíjet hry pro tuto nově odhalenou konzoli Switch. Hino odpověděl že: "Máme v plánu dostat hry na Nintendo Switch. Ale myslím si, že je nejdříve velmi důležité zjistit ten nejlepší způsob, jak získat z konzole co nejvíce. Z tohoto důvodu nebudeme mít na startu žádné tituly, ale jakmile zjistíme, jak ji plně využít, začneme s ní pracovat."

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom je prozatím ve vývoji pro PlayStation 4, ale vůbec netušíme, kdy vyjde. Jde o pokračování JRPG Ni no Kuni: Wrath of White Witch, kterou vyvinula společnost Level-5 a byla poprvé vydána v Japonsku pro PlayStation 3 už 17. listopadu 2011. Na západě pak vyšla díky Namcu Bandai v lednu 2013. Hra je ale vlastně značně vylepšenou verzí Ni no Kuni: Dominion Dark Djinn pro Nintendo DS, vydanou v Japonsku v prosinci 2010, nicméně s odlišným gameplayem a dějovými prvky.

Hráči se zde vžili do role malého chlapce Olivera, který se vydává na dobrodružnou cestu za záchranou své matky. Hrajete z pohledu třetí osoby a svět hry Ni no Kuni objevujete buď pěšky, lodí nebo na zádech draka. A i když putujete světem v kůži Olivera, můžete během bojů s nepřáteli ovládat i jiné postavy. Během těchto bojů používáte magické schopnosti a stvoření, které můžete odchytit a následně ochočit.

Tento první díl si získal velké množství fanoušků i díky spolupráci Levelu-5 se studiem Ghibli, které mu vdechlo svůj charakteristický vzhled.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama