V novém Hitmanovi máte spoustu cest, jak zabít svůj cíl
Novinka V novém Hitmanovi máte spoustu cest, jak zabít svůj cíl

V novém Hitmanovi máte spoustu cest, jak zabít svůj cíl

Jan Kalný

Jan Kalný

23

Lidé, kteří si už mohli hru zkusit, jsou nadšení z množství cest, jak zabít cíl, a z celkové velikosti levelu.

Reklama

Nový Hitman by měl být skutečně obrovskou hrou. Netvrdí to jenom tvůrci, kteří se pyšní obrovskými levely, ale také lidé, kteří měli možnost si hru zahrát. Dostal se jim do rukou level z módní přehlídky, kterou jsme mohli vidět v gameplay traileru.

Například redaktor GamesRadaru si vychvaluje neuvěřitelnou otevřenost levelu, který vypadá jako jakási kombinace mezi St Petersburgem ze Silent Assassin a A New Life z Blood Money.

K dispozici je několik podlaží, do kterých mají přístup jiné osoby. Můžete využít převleku reportéra a dostat se až k cíli. Nebo můžete lézt po okapové rouře, propašovat předměty v kufrech televizního štábu. Mimo to na vás čekají třeba i podzemní cesty. A samozřejmě hned několik únikových cest například v podobě lodě nebo helikoptéry.

Skvělou zprávou je navíc návrat mince, kterou můžete odlákat pozornost. V inventáři také najdete „audio distractor”, který se bude určitě hodit. AI navíc nyní reaguje na více věcí, takže když někde položíte bombu, stráž jí zneškodní a odnese pryč - takže je o jednoho nepřítele méně. K dispozici také nebudete mít jen smrtící jedy, ale i nesmrtící. Jeden například donutí někoho běžet na záchod.

Spoustu nových informací se také můžete dozvědět na Redditu od uživatele Aubrona. Třeba trochu detailní popis toho, jak funguje systém převleků. Na vlastní kůži to zažijeme už 8. prosince na PC, PS4 a Xbox One. Příští rok se pak dočkáme i fyzické kopie hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama