V Overwatch začal Halloween
Overwatch Novinka V Overwatch začal Halloween

V Overwatch začal Halloween

Michal Burian

Michal Burian

7

Odstartoval Halloween Terror event a Blizzard přidal nové skiny a upravil dvě mapy.

Reklama

Hráči Overwatch si mohou až do listopadu užívat halloweenských slavností. V populární akci od Blizzardu odstartoval Halloween Terror event, který do hry přináší trochu strašidelné zábavy. Pojďme se podívat na novinky.

Nejdůležitější částí Halloween Terror eventu je nový endless mód pro Junkenstein’s Revenge. Jmenuje se Junkenstein’s Revenge: Endless Night a naleznete ho v sekci Arcade. Před spuštěním se připravte na vlny nepřátel a těžkých bossů. Do boje s vámi půjde čtveřice hrdinů: Genji, Torbjorn, Widowmaker a Zenyatta. A jaká je motivace? Speciální žebříček. Do toho se dostanou nejlepší hráči.

Po omezenou dobu je rovněž možné hrát na strašidelných verzích map Hollywood a Eichenwalde. Další novinkou je více než 50 nových předmětů v halloweenském stylu, včetně legendárních skinů Dracula Reaper, Van Helsing McCree, Cultist Zenyatta, Totally 80’s Zarya, Viking Torbjorn, Dragon Symmetra, Corsair Ana a Jiangshi Mei.

Součástí slavností jsou i nové emotes nebo změněné loot boxy.

Než budete rychle utíkat zapnout Overwatch, abyste všechny novinky otestovali, tak pro vás máme ještě jednu zprávu. Blizzard hledá studenty universit se známostí světa Overwatch, kteří se budou podílet na neoznámeném Overwatch projektu. Co si pod tím představit, to v současné době netušíme. Spekuluje se ale o vedlejším projektu, kupříkladu Overwatch pro mobily, ale možná půjde jen o další nový obsah do hry. Studenti totiž budou spolupracovat na vytváření postav a zbraní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama