V Project Cars si zajezdíme i na brněnském okruhu
Project CARS Novinka V Project Cars si zajezdíme i na brněnském okruhu

V Project Cars si zajezdíme i na brněnském okruhu

Michal Burian

Michal Burian

13

Představeny čtyři nové tratě, které budou v květnových závodech Project Cars.

Reklama

Ve středu odpoledne byl ambiciózní titul Project Cars odložen z 2. dubna na dosud blíže nespecifikovaný květen. Tvůrci GTR2 a Need for Speed: Shift se tak budou moci hře o něco déle věnovat a doladit potřebné věci. Dnes došlo k představení dalších tratí. Do deníčku si můžete zapsat, že v Project Cars nebude chybět Brno, Sonoma Raceway, Circuit de Spa-Francorchamps a Willow Springs International Motorsports Park.

Pojďme se na jednotlivé tratě podívat:

Masarykův okruh v Brně byl otevřen již v roce 1987 a za svou historii hostil mistrovství světa sportovních automobilů a A1 Grand Prix. Navíc je součástí kalendáře MotoGP.

Circuit de Spa-Francorchamps je legendární belgický okruh v lesích, kde můžete sledovat boje pilotů Formule 1, stejně tak vytrvalostní závody Spa 24 Hours a 1000 km Spa.

Sonoma Raceway, který možná znáte spíše pod dřívějším názvem Infineon Raceway, se nachází v Kalifornii a jde o kopcovitou trať s 12 zatáčkami. Na Sonoma Raceway se jezdí závody NASCAR Sprint Cup Series a mnoho dalšího.

Willow Springs International Motorsports Park najdete rovněž v Kalifornii. Okruh se proslavil zejména díky rekordu Michaela Andrettiho, který zvládl devět zatáček projet za 1:06 minut. Trať je dost rychlá a v Americe patří mezi hodně oblíbené.

Předobjednejte si Project Cars v našem obchodě GameExpres.cz ve verzích pro PC za 849 Kč nebo PlayStation 4 a Xbox One za 1499 Kč a získejte zdarma bonusové rozšíření Modified Car Pack.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama