V Red Dead Online má být Battle Royale i příběhové mise
Red Dead Redemption 2 Novinka V Red Dead Online má být Battle Royale i příběhové mise

V Red Dead Online má být Battle Royale i příběhové mise

Michal Burian

Michal Burian

13
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Únik informací před dnešním spuštěním.

Reklama

Dnes v půl třetí odpoledne dostanou do bety Red Dead Online přístup majitelé Ultimate edice Red Dead Redemption 2. Přesto ještě přesně nevíme, co multiplayerová část westernové akce nabídne. Rockstar detaily drží pod pokličkou. Včera akorát prozradil, že budeme moci založit a připojit se do ozbrojených sborů, de facto gangů až o sedmi hráčích, kteří spolu „mohou vlastnit camp, lovit a rybařit, navštěvovat města, útočit na ostatní gangy a jejich úkryty, hledat poklady, plnit mise a interagovat se známými postavami napříč pěti státy, bojovat proti ostatním psancům ve spontánních nebo předpřipravených bitvách, poměřovat síly s ostatními hráči a celými gangy v nejrůznějších výzvách a spousta dalšího.”

Co nás ale dalšího čeká? Před týdny a měsíci se spekulovalo třeba nad Battle Royale módem, který se dostal do Call of Duty: Black Ops 4 a v nadcházejícím roce ho obdrží i Battlefield V. Ten by dle dnešních informací měl v Red Dead Online také být. Nazvaný je Make It Count a bude v něm proti sobě bojovat až 32 hráčů s omezenou dostupností zbraní. Pochopitelně nechybí bezpečný kruh, jenž se postupně zmenšuje. Hrát se má na mapách Strawberry, Stillwater Creek a Tall Trees. Omezená dostupnost zbraní může znamenat dvě věci. Buď v tomto režimu budou jen určité kousky nebo si je budeme muset po mapě najít, stejně jako v jiných hrách s tímto fenoménem.

Dále má být potvrzen Most Wanted. V tomhle módu půjdou všichni proti všem s tím, že nejlepší hráč bude mít na svou hlavu vypsanou odměnu. Hrát by se mělo v tomto případě na mapách Saint Denis, Tall Trees, Thieves Landing, Tumble Weed a Valentine. Vybrat si ale budete moci i módy Name Your Weapon, týmový deathmatch Team Shootout, Races (závody s koňskými kočáry?) a Hostile Terriotry se zabíráním území. Překvapením by neměly být ani příběhové mise pro jednoho a více hráčů. Lišit se mají v závislosti na aktuální Honor ratingu a budou po vás vyžadovat splnit úkoly, respektive někomu z NPC pomoci. V tomto případě máme čekat morální dilema.

Nezbývá než si počkat, zda se výše zmíněné informace potvrdí. Možná to zjistíme již dnes odpoledne. Pokud ovšem některé módy a možnosti nebudou do bety přidány později. Jak Rockstar totiž již upozornil, Red Dead Online se bude postupem času vylepšovat, obohacovat o nový obsah a celkově ladit, aby se z bety stala plnohodnotná multiplayerová hra, kterou je GTA Online.

Další část hráčů se do hry dostane v průběhu týdne ve vlnách. Níže rozpis:

  • Pokud vlastníte Ultimate edici hry, můžete se na přístup těšit už dnes kolem půl třetí odpoledne.
  • Pokud vlastníte Special nebo standardní edici hry a spustili jste jí v den vydání (tedy 26. října), přístup do bety můžete vyhlížet během středy.
  • Pokud jste hru spustili až krátce po jejím vydání, kdykoliv mezi 27. až 29. říjnem, do bety se dostanete až ve čtvrtek.
  • A pokud patříte mezi opozdilce a hru jste si poprvé zahráli až po 29. říjnu, tak se do Red Dead Online dostanete v pátek.

Red Dead Redemption 2 objednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama