V zimě se uskuteční testování Hunt: Showdown
Hunt 1896 Novinka V zimě se uskuteční testování Hunt: Showdown

V zimě se uskuteční testování Hunt: Showdown

Michal Burian

Michal Burian

Do alfa verze nové akce Cryteku se můžete zaregistrovat a doufat, že vás vývojáři vyberou.

Reklama

Je to necelý měsíc, co jsme se dozvěděli, že se multiplayerová first-person akce Hunt: Showdown od Cryteku bude prodávat v předběžném přístupu na Steamu, kde bude nejméně po dobu 12 měsíců. Dnes přichází společnost s dalším oznámením. Ještě před Early Access se bude konat několik testů alfa verze, do které se postupně zapojí větší množství hráčů. Vývojáři je vyberou z registrací.

Uzavřené testování alfa verze bere Crytek jako první šanci získat zpětnou vazbu od hráčů. Nejprve bude alfa určena jen pro několik vyvolených, ke kterým se postupně přidají další a další testeři, dle jednotlivých fázích testování.

Testovací fáze jsou naplánovány na zimu. To znamená, že mohou začít během několika týdnů a pokračovat až do konce zimy. Bližší informace jsme se bohužel nedozvěděli.

V Hunt: Showdown budete hrát za lovce, kteří se vydávají do bažin v Louisianě, aby zabili strašidelné příšery a získali vytoužené odměny. Za každou zabitou příšeru získají lovci velkorysou odměnu, což má vést k velkému soupeření a nenávisti mezi hráči. Pozor si tak budete muset dávat nejen na monstra, ale rovněž na jiné lovce, kteří vás budou chtít připravit o odměnu a získat ji pro sebe. Jakmile váš tým zabije nějakou příšeru, okamžitě se dostane do hledáčku druhé skupiny.

Níže přikládáme ještě záznam z livestreamu, kde se můžete na hru podívat a seznámit se s ní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama