Válku z pohledu civilistů zaštítí Deep Silver
This War of Mine Novinka Válku z pohledu civilistů zaštítí Deep Silver

Válku z pohledu civilistů zaštítí Deep Silver

Michal Burian

Michal Burian

12

Vydavatel Saints Row nebo Dead Island se postará o distribuci a reklamu This War Of Mine.

Reklama

Na začátku letošního roku jsme vás informovali o zajímavém survival projektu od tvůrců strategie Anomaly. Polské studio 11 bit nás chce překvapit titulem This War of Mine, který nám ukáže válku z druhé strany barikády, tedy ne z očí vojáků, ale civilistů.

Ve hře převezmete kontrolu nad skupinkou civilistů, kteří budou nuceni bojovat o přežití v obléhaném městě. Během dne si budete muset dávat velký pozor na aktivní odstřelovače, budete tak pečovat o raněné nebo upravovat místnosti v budově. V noci se potají vydáte hledat potřebné věci jako je jídlo, léky či zbraně.

,,V This War Of Mine budete muset učinit rozhodnutí, která budou znamenat život nebo smrt. Budete muset chránit civilisty, občas ale někoho obětujete, abyste získali něco potřebného. Během války je tohle všechno možné, nejsou žádná dobrá nebo špatná rozhodnutí. Musíte hlavně přežít,“ dočteme se v tiskové zprávě.

O nadějné This War Of Mine se postará společnost Deep Silver, která hru koncem letošního roku uvede na trh ve verzi pro PC, Mac a Linux a pravděpodobně bude mít na starost i reklamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama