Valve končí se Steam Linkem
Novinka Valve končí se Steam Linkem

Valve končí se Steam Linkem

Michal Burian

Michal Burian

4
Platformy Linux Linux Windows PC Apple Mac

Skončil prodej tohoto hardwaru. Jeho podpora bude nadále pokračovat.

Reklama

Společnost Valve ukončila prodej Steam Linku. Na Steamu již není možné tento hardware koupit. Dle dostupných informací je téměř vyprodaný a sehnat je ho možné pouze v jiných obchodech.

Konec výroby a prodeje Steam Linku je pro mnohé překvapením. Možná to šlo vytušit z celé řady slevových akcí. Hardware se ale minulý měsíc dočkal nové aktualizace, která ho obohatila o podporu telefonů a tabletů s operačním systémem Android. Ty lze použít pro dotykovou obrazovku. Pro majitele Steam Linku máme ale dobrou zprávu. Valve má v plánu i nadále svůj produkt podporovat.

Steam Link je zařízení pro streamování her z knihovny Steam do televize nebo mobilních telefonů/tabletů. Stačí zařízení připojit k vaší televizi a domácí síti. Steam Link si následně automaticky vyhledá všechny počítače se spuštěným klientem služby Steam. Poté vezmete do rukou Steam Controller a můžete hrát z pohodlí vaší pohovky.

Zařízení Steam Link je navrženo tak, aby bylo schopné naplno využít výkon Vašeho herního počítače a vy si tak mohli užít své hry na televizní obrazovce. Jak obrazová a zvuková data z počítače, tak vstupy z ovladače se přenáší v reálném čase. Prakticky každou hru, kterou Váš počítač spustí, můžete hrát také prostřednictvím zařízení Steam Link na vaší televizi, píše Valve na Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama