Včerejší Indian s tajemným hostem
Novinka Včerejší Indian s tajemným hostem

Včerejší Indian s tajemným hostem

Redakce

Redakce

13

A k tomu Heroes VI, Dungeon Siege 3 nebo akční závody Auta 2! Prázdninový díl delší než obvykle!

Reklama

Tajemný host ze studia se nakonec ukázal pro první a zároveň poslední prázdninový díl jako fajn nápad. A k tomu vyhlášení soutěží - výherců Game-Industry + oznámení nové soutěže o Assassin's Creed!

Celý díl byl samozřejmě nabitý počítačovými hrami. Hned ze začátku jsme probrali žhavé novinky, pověděli jsme si něco o hře MineCraft - a také, že pro diváky Indiana připravujeme speciální server, kde si budou o prázdninách moci všichni zahrát s redakcí pořadu. Rovněž jsme nezapomněli na slíbený Might & Magic: Heroes VI, kde jsme si dopodrobna přiblížili, jak nový díl vůbec funguje a proč se tak podobá Heroes of Might & Magic III.

V sekci recenzí jsme představili hned několik zajímavých her. Milovníci RPG si pošmakují na Dungeon Siege 3. Pokračování je sice trochu konzolové, za to vyladěné po stránce soubojového systému. Velkým překvapením se staly AUTA 2. Snad první hra, která má na to nést hrdě označení "dobrá hra podle animovaného filmu". Darkspore, Michael Jackson: The Experience nebo Hydrophobia - to všechno jsou další zajímavé tituly na prázdniny, které byste rozhodně neměly minout. Na závěr jsme si přiblížili slovenskou online-akci Tunnelers.

Kdo nestihl včerejší díl, jako vždy je v archívu Indiana a přehrát si ho můžete jak v SD tak i plné 720p kvalitě. Rovněž je dostupný stream pro mobilní zařízení ve formě stažitelného mp4 souboru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama