Ve studiu Sony Bend vedle Days Gone vzniká další novinka
Novinka Ve studiu Sony Bend vedle Days Gone vzniká další novinka

Ve studiu Sony Bend vedle Days Gone vzniká další novinka

Michal Burian

Michal Burian

Platformy PlayStation PlayStation 4

Nová značka, která se řadí do kategorie AAA.

Reklama

Nadějná survival akce Days Gone, kde budeme v otevřeném světě bojovat proti nemrtvým a dalším přeživším, nestihla spatřit světlo světa a my se dozvídáme, že není jediným velkým projektem studia Sony Bend. Tenhle tvůrčí celek si vybavíme ve spojení se sérií Syphon Filtre, PSP střílečkou Resistance: Retribution nebo dobrodružnými hrami Uncharted: Golden Abyss a Uncharted: Fight for Fortune pro PlayStation Vita. Všechny zmíněné tituly jsou menšího rázu. Days Gone je jejich prvním velkým projektem, který má oslovit mnoho majitelů konzole PlayStation 4. Days Gone ale není jedinou hrou.

Pracovní nabídka pro senior concept artistu odhalila přípravu zbrusu nové značky, kde budou důležitým prvkem barvy. V inzerátu se dočteme, že dotyčný bude zodpovědný za vytvoření konceptů, které určí paletu světel a barev v průběhu hry, což je nedílnou součástí nové IP. „Vaše práce zahrne vytvoření barevných klíčů pro prostředí, postavy a filmečky, které odpovídají emocionálnímu záměru herního designu a příběhu.“

Na podrobnější informace si musíme počkat. Možná za pár let budeme přesně vědět, co v Sony Bend po boku Days Gone vznikalo. Days Gone je po obsahové stránce dokončeno, v současné době se vychytávají chyby a bugy. Hra dorazí na PlayStation 4 během února 2019.

Od Sony je sympatické, že se nebojí investovat čas a peníze do nových značek. Jak vidno, studio Sony Bend se rozrůstá a postupně se stává důležitou součástí herní divize Sony.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama