Ve výukovém videu vypadá Horizon: Zero Dawn lákavě
Horizon: Zero Dawn Novinka Ve výukovém videu vypadá Horizon: Zero Dawn lákavě

Ve výukovém videu vypadá Horizon: Zero Dawn lákavě

Michal Burian

Michal Burian

23

Na internetu se objevily informace o údajné zápletce.

Reklama

Akční RPG titul Horizon: Zero Dawn od tvůrců Killzone se řadí mezi nejočekávanější hry letošního roku. Hra spatří světlo světa již 1. března. Studio Guerilla Games se rozhodlo o hře neprozradit moc informací, aby nám nevyzradilo samotný příběh. Je to pochopitelné, na něm Horizon: Zero Dawn stojí. Jde totiž čistě o singleplayerový zážitek, bez multiplayeru.

Přesto se na internetu objevily informace o příběhové zápletce hry. Nebudu vám lhát, sám jsem tuhle zprávu nečetl. Nechci si zkazit zážitek. Pokud se ale mezi vámi najde někdo, kdo by chtěl vědět, jak hra nejspíš skončí, tak zamiřte na fórum NeoGaf.

Samotné dohrání hry má prý zabrat 20 hodin, pokud budete chtít dokončit vše a dosáhnout sta procent, tak 45 hodin. Sony nemá plánovat žádná příběhová DLC, místo nich má ve druhém nebo třetím čtvrtletí roku 2017 vyjít Arena mód.

Zajímavé jsou informace o samotné mapě. Ta je údajně obrovská, rozlohou má připomínat Velen ze Zaklínače 3. Nabízí poušť, tropické lesy, kopce, starobylé ruiny, sníh v horách a mnoho dalšího.

Teď už ale k novému devítiminutovému videu. V něm Youtuber NGIN ukazuje spoustu věcí, včetně boje. Horizon: Zero Dawn v tomto videu vypadá lákavě, co myslíte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama