Ve vývoji je fanouškovská hra z prostředí Jurského parku
Novinka Ve vývoji je fanouškovská hra z prostředí Jurského parku

Ve vývoji je fanouškovská hra z prostředí Jurského parku

Martin Cvrček

Martin Cvrček

4

Ten pošahanej dědek to dokázal. Jenomže v jeho parku, který pohání CryEngine, možná nebudou žádní dinosauři.

Reklama

Fanouškovsské projekty dokážou nezřídka překvapit. Jedním takovým překvapením může být i chystaná hra, která je zasazená do prostředí proslulého Jurského parku.

Projekt pohání CryEngine a má ho na svědomí tým Lifelesstapir, nicméně se momentálně zdá, že půjde o obdobu walking simulátoru, v němž budete v podstatě jen chodit, případně jezdit, a zkoumat prostředí. Je otázka, jestli ve hře vůbec budou nějací dinosauři.

Při hraní se ujmeme role nového zaměstance, který prochází park v době, kdy je zavřený, a to v roce 1996. Tvůrci si zjevně pohrávají s myšlenkou příběhu, v němž se události filmů nikdy nestaly.

K dispozici je několik screenshotů a také video, které ukazuje využití jeepu. Nám nezbývá než popřát tvůrcům mnoho štěstí. Možná že absence dinosaurů leckoho naštve, ale přinejmenším by měla vývoj celého projektu dost usnadnit. Snad se také autoři nedostanou do konfliktu se společní Universal, která vlastní práva na Jurský park, nicméně jestli tvůrci nebudou chtít za projekt zaplatit, pravděpodobně nemusí mít obavy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama