Veřejná beta Killzone 3 startuje v únoru
Killzone Novinka Veřejná beta Killzone 3 startuje v únoru

Veřejná beta Killzone 3 startuje v únoru

Michal Maliarov

Michal Maliarov

3

Sony oznámilo, že si uživatelé PSN budou moci stáhnout veřejně dostupnou multiplayerovou betu vysoce očekávané akce Killzone 3 již 3.února letošního roku.

Reklama

Beta nabídne exkluzivní první pohled na úroveň Frozen Dam včetně všech tří online módů – Guerrilla Warfare, Warzone a Operations. Chybět by neměl ani multiplayerový offline mód zvaný Botzone. A o co přesně se jedná?

Guerrilla Warfare (16 hráčů) – mód velmi podobný klasickému Team Deathmatch. Vy a vaše spolubojovníci se musí pokusit pobít co nejvíce vojáků nepřátelského týmu dříve, než uteče zadaný čas.

Warzone (24 hráčů) – ti z vás, kdo měli tu čest se druhým dílem již možná ví, o co se jedná. Jedná se o multiplayerovou kampaň s pěti náhodně se generujícími misemi.

Operations (16 hráčů) – jedna z novinek třetího dílu. Multiplayerová kampaň, která se snaží více zaměřit na příběh a filmové pojetí. Sestává ze sekvence mini-misí, v nichž se musí ISA pokusit zničit přístavy a hráz, zatímco vojáci Helghastu se jim v tom snaží zabránit.

Botzone - tréninkový offline mód, který je ideální pro zvykání na ovládání a celkové pojetí hry.

Již dříve společnost odhalila, že při zakoupení Killzone 3 dostanou hráči přístup do uzavřené multiplayerové bety taktické akce SOCOM 4, takže není od věci pojistit si únorovou koupi sci-fi trháku stažením bety.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama