Vesmír v No Man’s Sky budou objevovat i majitelé Xboxu One
Novinka Vesmír v No Man’s Sky budou objevovat i majitelé Xboxu One

Vesmír v No Man’s Sky budou objevovat i majitelé Xboxu One

Michal Burian

Michal Burian

12
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

PlayStation 4 a PC verze obdrží dosud největší aktualizaci, jmenuje se Next.

Reklama

Ambiciózní hra No Man’s Sky se začátku moc nezaujmula, studio Hello Games titul již rok a půl vylepšuje a nově chystá Xbox One verzi. Ta vyjde v létě letošního roku a zahrne všechny předchozí aktualizace společně s nadcházejícím updatem nazvaným Next. Zakladatel týmu, Sean Murray, rovněž prozradil, že myslí na majitele výkonných konzolí Xbox One X, pro které chystají dosud nespecifikované věci - očekáváme 4K rozlišení, podporu HDR, lepší efekty atd.

O vydání fyzických verzí se postará společnost 505 Games. Co se týče aktualizace Next, tak ta je podle Murraye zdaleka největším rozšířením a bude v průběhu léta zdarma pro majitele No Man’s Sky ve verzích pro PlayStation 4, PC a Xbox One. V dohledné budoucnosti mají dorazit další updaty.

Připomeňme, že předešlá bezplatná rozšíření radikálně rozšířila původní hru. Díky nim je ve hře možné stavět, nasednou do průzkumných vozidel nebo náznaky online multiplayeru. Zároveň jde ale o obsah, který měl být ve hře již před necelými dvěma roky, plus vývojářům vývoj tohoto obsahu trvá dost dlouho.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama