Video objasňuje, jak vyhrát ve strategii Victory
Novinka Video objasňuje, jak vyhrát ve strategii Victory

Video objasňuje, jak vyhrát ve strategii Victory

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Co musíte udělat pro to, abyste vyhráli v nové MOBA hře od tvůrců Grey Goo?

Reklama

Před pár dny jsme vás informovali o tom, že vývojáři Grey Goo chystají nový titul. Jak již bylo v předešlém článku řečeno, jedná se o jejich starý projekt Victory, s kterým se jim v minulosti nepodařilo uspět. Petroglyph ho přejmenovali, udělali pár úprav a následně pustili do vod žánru MOBA. Dnes odhalili video, v němž objasňují, jak vlastně hra jako celek funguje a jak jí můžete vyhrát za pomoci využití cílů.

Prakticky budete zabírat strategické cíle, na nichž se budou střádat vítězné body. Krom nich mohou hráči obsadit i zásobovací a uzdravovací pozice.

Mimo primárních pozic jsou zde i méně důležité pozice, které můžete obsadit a následně držet. Jejich zabrání totiž není permanentní, nepřítel je po opuštění může hned přebrat z vaší kontroly. Tyto stanoviště vašemu týmu dávají speciální bonusy, které mohou značně ovlivnit vaše vítězství. Mohou například odstranit fog of war, zrychlit váš spawn či značně zpomalit střádání bodů v protivníkově týmu. Celkově je zde tento prvek pro zvýšení strategické hodnoty celku.

Jestli vás hra zaujme, můžete se přihlásit do její bety.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama