Video shrnuje lákadla Metra Exodus
Novinka Video shrnuje lákadla Metra Exodus

Video shrnuje lákadla Metra Exodus

Martin Cvrček

Martin Cvrček

12
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Tvůrci nám ve více než pěti minutách záběrů z hraní připomínají, co všechno nové Metro nabídne.

Reklama

Očekávané singleplayerové střílečky Metro Exodus od 4A Games je všude plno a ani dnes nebudeme ochuzeni o další oficiální propagační materiál. Nově jsme se dočkali videa, jehož primárním cílem je shrnout nováčkům, co Metro Exodus a celá série nabízí. Více než pětiminutový sestřih záběrů z hraní tak nabízí ukázky boje, plížení, průzkumu, zbraní a jejich vylepšování, výroby, nepřátel a samozřejmě postapokalyptického prostředí válkou zasaženého Ruska. S ním souvisí přiblížení některých lokací a celkové atmosféry, která je nezřídka dost věrná stylu předešlých dílů.

Nechybí ani demonstrace prostředí v rámci každého ročního období či střídání dne a noci. Dojde i na představení postav, s nimiž se setkáme v rámci příběhu, a vlaku Aurora, který slouží jako mobilní základna. Postřehnout lze také možnosti plnění vedlejších úkolů, o nichž tvůrci výslovně tvrdí, že nejsou aportovací, naopak jsou zpravidla poháněné příběhem a jsou vždy v souladu s hlavní dějovou linií. Jestli jste tedy dosud o nové Metro nezavadili a chcete rychlý souhrn důvodů, proč byste se o něj možná měli zajímat, video s názvem Uncovered může bohatě stačit.

Metro Exodus vyjde 15. února 2019 na PC, PlayStation 4 a Xbox One, a bude vybaveno českými titulky. Hru Předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk, přičemž PC verze je po dobu jednoho roku k dispozici jen přes Epic Store, což se vztahuje i na krabicové verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama