Volby v Disaster Reportu 4 a Bartolomeo v OPPW4
Disaster Report 4 Novinka Volby v Disaster Reportu 4 a Bartolomeo v OPPW4

Volby v Disaster Reportu 4 a Bartolomeo v OPPW4

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Dále Prison Princess na PC a The Legend of Heroes: Zero no Kiseki na PS4.

Reklama

Disaster Report 4: Summer Memories

Klidný letní den se v mžiku promění v totální katastrofu, když město zasáhne obrovské zemětřesení. Budovy se boří a dosavadní život se změní v chaos. Abyste mohli přežít, musíte prohledat známá místa, která jsou ale po katastrofě změněna k nepoznání a mluvit s přeživšími. Právě zásadní rozhodnutí, která učiníte při a po rozhovoru, ovlivní následný vývoj příběhu a také to, jak vaše sesta z krizové situace skončí.

NIS America proto vydala k Disaster Reportu 4: Summer Memories nový trailer, který se právě zaměřuje na možnosti výběru. Volby, které v boji o přežití učiníte, určí nejen váš osud, ale i ostatních. Každá situace s sebou přinese různé možnosti příležitosti a pokyny a na vás bude, jak se rozhodnete.

Disaster Report 4: Summer Memories vyjde v Severní Americe a v Evropě pro PlayStation 4, Switch a pro PC (přes Steam) již 7. dubna.


One Piece: Pirate Warriors 4

Bandai Namco vydalo další trailer k One Piece: Pirate Warriors 4, tentokráte s Bartolomeem, který je kapitán Barto klubu. Jeho přezdívka je Man-Eating Bartolomeo a ďábelské ovoce, které snědl je Barrier-Barrier ​​ovoce, díky kterému získal schopnost vytvořit jakoukoli bariéru, která zastaví jakýkoli útok. Bartolomeo je brutální a krutý a seznámit jsme se ním mohli při turnaji Corrida Coliseum, do kterého se přihlásil z nějakých vlastních důvodů.

Poslední vydání Weekly Jumpu navíc odhalilo, že si v One Piece: Pirate Warriors 4 budeme moci zahrát i za Eustasse Kidda. Navíc budou na výběr dvě jeho formy. Hráči si budou moci vybrat mezi Eustassem Kidem před dvouletým timeskipem nebo pak zvolit verzi po jeho timeskipu.

One Piece: Pirate Warriors 4 mají vyjít pro PlayStation 4, Xbox One a Switch 26. března v Japonsku a následně pro PlayStation 4, Xbox One, Switch a pro PC 27. března v Severní Americe a v Evropě. Vy si ji už nyní můžete předobjednávat v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.

Volby v Disaster Reportu 4 a Bartolomeo v OPPW4

My Hero One’s Justice 2

Jen pro připomenutí, Bandai Namco v pátek vypustilo do světa bojovku My Hero One's Justice 2 a zároveň s uvedením hry do prodeje se objevil i startovní trailer. Pokud tedy ještě hru nemáte doma, nalaďte se novým videem.

Hrdinové z My Hero One`s Justice se vrací a jejich řady doplňují nové postavy ze známé série. Vytvořte si z těchto nových a starých postav svůj dream team, ať už půjde o hrdiny nebo padouchy. Vytáhněte svůj Plus Ultra metr co nejvýše a předveďte svá ničivá komba v praxi!

My Hero One’s Justice 2 můžete koupit i v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.


Prison Princess

Úniková adventura, ve které je vašim úkolem zachránit unesenou princeznu, a která vyšla nejprve 30. ledna prostřednictvím Nintendo eShopu pro Switch, dorazí 3. dubna na PC. Hru půjdou koupit pouze přes Steam za cca 19,99 euro. Pozor, Prison Princes má věkové omezení.

Hráč musí v tomto vizuálním románu provést dvě zajaté princezny hradem, vyřešit různé hádanky a utéct z hradu démonického krále. Volba, kterou hráči učiní, rozhodne nejen o osudech princezen, ale jejich království.


The Legend of Heroes: Zero no Kiseki

Společnost Falcom vydala internetovou reklamu pro PlayStation 4 verzi hry The Legend of Heroes: Zero no Kiseki, která v Japonsku vyjít 23. dubna.

Verze PlayStation 4 nabídne kompletně nadabovaný hlavní příběh, high-speed režim pro zrychlení hraní, podporu 60 RPS, HD kvalitu obrazu a zvuku, možnost přeskočit scény před bitvami a různé další úpravy uživatelského rozhraní.

PlayStation 4 verze pokračování Zero no Kiseki s názvem The Legend of Heroes: Ao no Kiseki má v Japonsku vyjít 28. května, tedy hned další měsíc.


Bokuhime Project

Rozloučíme se delším gameplayem vizuálního románu Bokuhime Project. Nippon Ichi Software v něm prezentuje prvních 27 minut příběhu této cross-dressing, infiltrační adventury, odehrávající se ve škole pro mladé dívky.

Hlavním hrdinou je chlapec Minato, který ostatním rád pomáhá s domácími úkoly. Ten se vplíží do školy pro mladé dívky, kterou navštěvuje i jeho starší sestra. Důvodem jeho utajené návštěvy je vyšetření podivného incidentu, díky kterému jeho setra upadla do kómatu. O celé události ví nejvíc čtyři super-krásky školy, kterým se také říká "princezny". Než se ale doví pravdu, musí se naučit chovat víc žensky a získat si u princezen jejich důvěru.

Bokuhime Project bude k dispozici pro PlayStation 4 a Switch od 23. dubna.

Zdroj: NIS America, Bandai Namco, Qureate, Nippon Ichi Software, Falcom

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama