Vychází Azur Lane: Crosswave nebo fotbalový Captain Tsubasa
Captain Tsubasa: Rise of New Champions Novinka Vychází Azur Lane: Crosswave nebo fotbalový Captain Tsubasa

Vychází Azur Lane: Crosswave nebo fotbalový Captain Tsubasa

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC

Na co všechno se můžeme těšit v příštích měsících.

Reklama

Azur Lane: Crosswave

Vydavatelská společnost Idea Factory International oznámila konkrétní datum vydání hry Azur Lane: Crosswave, Ta vyjde v Evropě 21. února ve verzi pro PlayStation 4. V Severní Americe se ale vydání dočkají už 13. února a proto je na stejný den naplánováno i celosvětové vydání PC verze (pouze digitálně přes Steam), která bude obsahovat titulky v angličtině, japonštině a tradiční čínštině. Jako bonus bude k dispozici zvláštní stahovatelný obsah v podobě Neptune ze série Neptunia. K mání prostřednictvím PlayStation Store a Steamu po dobu jednoho měsíce od vydání v každém z regionů.

PC verze Azur Lane: Crosswave navíc bude v prvním týdnu prodávána s 10% slevou jak u základní verze, tak i u Deluxe Packu s pěti tapetami pro PC, soundtrackem se 16 skladbami a motivem pro stolní počítače. K dispozici budou také tři další balíčky (s trvalou 10% slevou): Bundle DLC, Deluxe Bundle a Comlpete Bundle. Deluxe Pack je také zdarma součástí Azur Lane: Crosswave Limited Edition, jen jej musíte koupit v internetovém obchodě společnosti Iffy.

Azur Lane: Crosswave se odehrává ve světě, kterému víceméně vládnou obří personifikované bitevní lodě z celého světa. Croswave tuto mobilní hru pomocí Unreal Enginu převádí na zcela jinou úroveň obřího 3D světa. Fanoušci hry tak budou moci své oblíbené postavy vidět tak, jako nikdy předtím. Design postav je převeden do cell-shaded anime 3D stylu, ale grafika jako taková zůstane věrná původním návrhům.

Žánrem je Azur Lane: Croswave side-scrolling střílečka vytvořená Shanghai Manjuuem a Xiamenem Yongshim a původně byla vydaná v roce 2017 pro iOS a Android. Vybrat si můžete ze čtyř národů: Eagle Union, Royal Navy, Iron Blood a Sakura Empire (z názvů lze jednoduše poznat, koho mají představovat v reálném světě).


Mobile Suit Gundam Extreme VS. Maxiboost ON

Bandai Namco vydá PlayStation 4 verzi arkádové Gundam akce Mobile Suit Gundam Extreme VS. Maxiboost ON z roku 2016 ještě letos. K oznámení došlo během vysílání pořadu Mobile Suit Gundam Extreme VS. Series Special Program, kde sice oznámili vydání v Japonsku, ale dočkat se ji máme ještě letos v celém světě.

Tato bitevní akční Gundam hra nabídne v základu režim 2v2 a obsahuje celkem 183 Mobile Suits z více než 36 různých Gundam titulů (hry, filmy, seriály atp.) takže doslova z celé historie franšízy. Každý Suit má jedinečné schopnosti navržené tak, aby odpovídaly osobnímu stylu hráčů. Ti si pak budou moci vybrat mezi třemi různými EX Burst Systémy: Fighting Burst, Extend Burst a Shooting Burst.

Mobile Suit Gundam Extreme VS. Maxiboost ON nabídne online kooperaci jednoho proti čtyřem a PvP. Titul bude dabován pouze japonsky s anglickými titulky.

Hratelné demo PlayStation 4 verze bude možné spatřit, a hrát, na Taipei Game Show 2020, které se koná v době od 6. do 9. února.

Níže se můžete podívat na oznamovací trailer pro Evropu. Severoamerická a japonská verze v odkazech.


Captain Tsubasa: Rise of New Champions

A u Bandai Namca ještě zůstaneme. Společně s vývojáři z Tamsoftu oznámili vydání hry Captain Tsubasa: Rise of New Champions ve verzích pro PlayStation 4, Switch a pro PC (pouze digitálně na Steamu). Titul vyjde celosvětově v letošním roce s japonským dabingem a anglickými, španělskými a brazilskými a portugalskými titulky.

"Jsme nadšeni z toho, že se dostaneme na hřiště a zase přivedeme kapitána Tsubasu na konzole a PC na západě a herní publikum seznámíme s Captain Tsubasa: Rise of New Champions," uvedl v tiskové zprávě ředitel marketingu Bandai Namco Entertainment America Dennis Lee. "Díky hře Captain Tsubasa: Rise of New Champions kombinujeme celosvětové vzrušení kolem sportu jako je fotbal s nostalgií klasické franšízy Captaina Tsubasy; to vše v anime stylu. Fanoušci fotbalu a anime se musí připravit na skutečně jedinečný a nezapomenutelný zážitek!"

Níže se opět můžete podívat na oznamovací trailer pro Evropu. Severoamerická a japonská verze v odkazech.


Aksys Games

A jen ve zkratce. Aksys Games hodlají v letošním roce vydat pro Switch celou řadu otome vizuálních románů. Najdete mezi nimi série Code: Realize a Collar x Malice a dále tituly Piofiore a Cafe Enchante.

Konkrétně:

  • Code: Realize ~Guardian of Rebirth~ - 6. února
  • Code: Realize ~Future Blessings~ - duben
  • Collar X Malice – léto
  • Collar X Malice -Unlimited- - léto
  • Piofiore: Fated Memories – konec 2020
  • Cafe Enchante – konec 2020
Vychází Azur Lane: Crosswave nebo fotbalový Captain Tsubasa

Zdroj: Idea Factory International, Bandai Namco, Aksys Games

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama