Vydání Death Come True a simulace Chinese Parents
Novinka Vydání Death Come True a simulace Chinese Parents

Vydání Death Come True a simulace Chinese Parents

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Apple iOS Android Android

Dále nás čeká adventura Sumire, Azure Striker Gunvolt 2 na PC a čínské RPG Immortal Life se rozšiřuje.

Reklama

Death Come True

Videohra ztvárněná živými herci jménem Death Come True, a kterou napsal a režíroval tvůrce série Danganronpa Kazutakou Kodakou, vyjde v Japonsku pro Switch, iOS a Android 25. června. Vydavatel Izanagi Games zároveň oznámil, že následně bude hra dostupná také pro PlayStation 4 a PC.

Celý příběh se odehrává v hotelu, kde je ubytována hlavní postava Makoto Karaki (Kanata Hongo), který je zároveň hledaným sériovým vrahem. Bohužel však ztratil všechny vzpomínky a neví, kdo doopravdy je. Na druhou stranu získá záhadou schopnost "skoku v čase" a když náhodou zemře, vrátí se zpět do minulosti. Jenomže jako pronásledovaný zločinec neví komu může věřit, na koho by měl být opatrný a jaká je jeho skutečná identita. Pravdu najde jen tím způsobem, že bude umírat a ze své smrti se poučí.

Ve hře Death Come True se jako hlavní postava Makoto Karaki objeví Kanata Hongo, dále Chiaki Kuriyama (jako policejní vyšetřovatelka Akane Sachimura, kterou můžete znát i z filmu Kill Bill), Win Morisaki (jako policejní vyšetřovatel Nozomu Kuji, kterého můžete znát i z filmu Ready Player One), Yuki Kaji (jako hotelový recepční, známý jako dabér z My Hero Academie), Chihiro Yamamoto (jako psychopatická dívka Nene Kurushima) a Jiro Sato (jako Kenichi Mino, kterého jsme mohli vidět v hrané verzi seriálu Death Note).

Hudbu pak složil Masafumi Takada, stojící za hudbou pro sérii Danganronpa, hry The Evil Within, killer7 a další.


Chinese Parents

Čínského simulátoru života dětí Chinese Parents se již prodalo více než 2,8 milionu kopií. Letos v létě je Playism a vývojáři z Coconut Islandse prostřednictvím eshopu Nintenda dostanou i na Switch.

Tato neformální, ale realistická simulace autentického života dítěte v Číně, vyšla poprvé na Steamu v září 2018 a prožijete si v něm celé období od prvního dne života do konce střední školy.

Budete tvrdě studovat, bavit se, přátelit se a také se postavíte jedné z nejdůležitějších zkoušek svého života "Gaokao". A možná vám tato zkušenost poskytne trochu zvláštní perspektivu na své vlastní vztahy mezi rodiči a dětmi.


Sumire

GameTomo oznámili nezávislou adventuru Sumire, zasazenou do mystické japonské horské vesnice, kterou bude dopředu posunovat vyprávění příběhu. Na tomto okouzlujícím a okouzleném místě se musí dívka jménem Sumire snažit dokončit před koncem dne seznam důležitých úkolů, které jí dal zlomyslný horský duch. Pokud to nestihne, zemře.

Datum sice ještě nebylo oznámeno, ale chystá se pro Switch a přes Steam pro PC.


One Way Heroics Plus

One Way Heroics Plus vyšel poprvé v srpnu 2015 přes Steam pro PC a 18. června dorazí přes eshop Nintenda za 349 Kč na Switch. Vydavatel Playism a vývojáři ze Smoking WOLFu zároveň oznámili, že bude titul podporovat angličtinu a japonštinu.

Po prodeji více než 200 000 ks se tato hra vrátí na Switch s několika vylepšeními jako jsou nové zkratky, rychlý posun vpřed, automatické poziciování a také funkcí zapauzovat nepřátelské a NPC akce pro pohodlnější hraní.

Představit vám můžeme i tři nové třídy. Force Knight kombinuje sílu rytíře a intelekt, takže jde o neutrální vyváženou třídu. Pak je tu Ninja, postava s vysokou obratností, silnými útoky a velkou rychlostí, to ale vše za cenu vlastního života. Poslední je třída Tourist, která je zdánlivě hodně slabá a je vyzbrojena pouze kamerou, cestovním deníkem a má úplně hrozné statistiky. Ale pokud se vám podaří dokončit váš cestovní deník, čeká vás trochu jiný, zvláštní konec.


Azure Striker Gunvolt 2

Pokračování oldschoolové side-scrolling akce Azure Striker Gunvolt je aktuálně k dispozici pro konzole PlayStation 4, Switch a 3DS, ale vývojář Inti Creates oznámili vydání Azure Striker Gunvolt 2 přes Steam pro PC. V prodeji bude od 22. června.


COGEN: Sword of Rewind

Další side-scrolling akci oznámila společnost Gemdrops. Jde o titul COGEN: Sword of Rewind, který vyjde pro PlayStation 4, Switch a přes Steam pro v roce 2020, bude podporovat anglický, japonský, čínský (tradiční a zjednodušený) a korejský jazyk.

Jen pro zajímavost, hudbu ke COGEN: Sword of Rewind složil Motoi Sakuraba, který předtím dělal hudbu třeba pro série Tales of, Star Ocean, Golden Sun, Dark Souls a další.


Nimbus Infinity

A teď trochu do budoucna. GameTomo totiž oznámilo high-speed mecha akční hru Nimbus INFINITY, určenou sice pro PC, ale také pro konzole "další generace". Datum vydání nebylo oznámeno.

Příběh je zasazen do roku 2100, do doby konce poslední velké války, kdy se polovina lidstva přesunula do vesmíru a vybudovala kolonie, aby si otevřela nové možnosti průzkumu a cestování. Nicméně mezitím centrální vláda CFN úspěšně sjednotila pod svým železným velením všechny bojující frakce Země. Velmi hodně využívaná technologie Battle Frame se stala prakticky den ze dne nepoužívanou, protože všichni elitní piloti se schopností vytvářet si s mocnými mechy nervové vazby, zmizeli a přenechali bitevní pole hrubé síle.

Ale na konci roku 2099 náhle jeden mladý muž uvidí na obloze jasné pruhy světla a zjistí tak, že budoucnost lidstva opět visí na vážkách. Další díl high-speed mecha akční série Project Nimbus tak již brzy dorazí.

Boj bude založený na vašich dovednostech, proto si musíte své zbraně vybírat moudře a přesně vědět, jak s nimi bojovat a na jaké typy nepřátel budou fungovat. Bojovat budete v nejrůznějších lokalitách jako jsou města, pásy asteroidů, pouště a různá další prostředí, poskytující nové úrovně a výzvy. Proto si budete moci vytvořit Loadouts a sestavit si různé sady výzbroje z dostupného zařízení, výbavy, zbraní, raket a dalšího materiálu.

Hlavními postavami bude Taiyo Iwata, sedmnáctiletý středoškolák ze Saitamy a Luna Campbell, patnáctiletá dívka britského původu, pocházející z bohaté rodiny s významným vlivem na pozemskou i mimozemskou ekonomiku.


Immortal Life

Čínská RPG simulace Immortal Life byla před časem oznámena pro konzole PlayStation 4 a Switch se dočká sourozence. Vývojáři 2P Games a YiFang Studia nyní oznámili rozšíření verzí o PC verzi, vydanou přes Steam.

Další podrobnosti ještě bohužel oznámeny nebyly.


Root Film

Kadokawa Games vydali další oficiální trailer k filmovému Root Filmu, ve kterém zazní úvodní píseň Utakata no Hikari od idol skupiny i☆Ris.

Vydání Root Filmu je naplánováno v Japonsku pro PlayStation 4 a Switch na 30. července. Západní vydání pak má na starosti PQube.

Zdroj: Izanagi Games, Playism, GameTomo, Inti Creates, 2P Games, GameTom, Kadokawa Games

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama