Vydání Fairy Tail bohužel odloženo
One Piece: Pirate Warriors 4 Novinka Vydání Fairy Tail bohužel odloženo

Vydání Fairy Tail bohužel odloženo

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC

Naproti tomu One Piece: Pirate Warriors 4 a My Hero One’s Justice 2 potvrzují nové hratelné postavy.

Reklama

Fairy Tail

Pro všechny fanoušky Fairy Tail tady máme smutnou zprávu. Vydavatel Koei Tecmo a studio Gust odložili vydání hry v Evropě z dříve oznámeného data 19. března až na 25. června. V Japonsku a v Severní Americe vyjde 26. června. K dispozici budou verze pro PlayStation 4, Switch a pro PC (pouze digitálně přes Steam).

Producenta Keisuke Kikuchi zpoždění vysvětluje a omlouvá se:

"Je mi opravdu líto zpoždění hry Fairy Tail a omlouváme se za nepříjemnosti, které tím našim fanouškům, partnerům a vše zúčastněným stranám, které se na tento titul těší, způsobíme. Dovolte nám použít tento čas na vypulírování hry, abychom zajistili její nejvyšší kvalitu a abychom vám mohli nabídnout skutečně všepohlcující zážitek."

"Budeme usilovně pracovat na vylepšení magických efektů, efektů ve scénách důležitých událostí, vybalancování hry a dalších věcí. O dalších vylepšeních budeme podrobněji hovořit v následujících měsících. Toto zpoždění nám dovolí vytvořit mnohem uspokojivější hru. Děkuji za pochopení."

Níže se můžete podívat na trailer s oznámením původního data vydání.


One Piece: Pirate Warriors 4

A teď již trochu pozitivněji. Bandai Namco vydalo sérii nových trailerů k musou akci One Piece: Pirate Warriors 4, ve kterých se blíže seznámíte s Edwardem Newgatem (aka Bělovousem), Marcem a Portgasem D. Acem.

Edward Newgate je kapitánem Bělovousových pirátů. Má moc ďábelského ovoce Tremor-Tremor a tyto jeho schopnosti jsou považovány za tak silné, že by dokázaly zničit celý svět. Když byla oznámena veřejná poprava Aceho na velitelství mariňáků, vedl skupinu pirátů útočících na Marineford a rozpoutal tak válku Paramount.

Marco je velitelem první divize Bělovousových pirátů, známý také jako Marco the Phoenix a je jedním z nejstarších členů posádky. Je také uživatelem mýtického zoanu, o kterém se říká, že je vzácnější než ďábelské ovoce logického typu.

Portgas D. Ace je dlouhodobě asi nejpopulárnější postavou série One Piece. Jde o Luffyho a Sabova bratra, syna pirátského krále Rogera. Přezdívá se mu také Fire Fist Ace. Kdysi vedl své vlastní piráty, ale byl poražen Bělovousem a stal se velitelem druhé divize Bělovousových pirátů. Snědl ovoce Flame-Flame a dokáže úplně kontrolovat oheň. Pronásledoval svého bývalého podřízeného Černovouse za to že zabil člena posádky, ale Ace byl poražen a předán námořnictvu.

One Piece: Pirate Warriors 4 mají vyjít pro PlayStation 4, Xbox One a Switch 26. března v Japonsku a následně pro PlayStation 4, Xbox One, Switch a pro PC 27. března v Severní Americe a v Evropě. Vy si ji už nyní můžete předobjednávat v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.


My Hero One's Justice 2

Nakonec se ještě koukneme do nejnovější vydání časopisu Weekly Jump, kde bylo potvrzeno, že se mezi hratelnými postavami v My Hero One's Justice 2 objeví také Camie Utsushimi a Seiji Shishikura.

Camie může svého soupeře okouzlit a zaútočit na něj pak zezadu. Neumí v boji používat žádné projektily, ale zase se umí velice rychle hýbat. Seiji je technický typ s jedinečnými bojovými prvky. V boji na blízko proti němu nemá většina soupeřů šanci.

My Hero One’s Justice 2 vyjde v Japonsku pro PlayStation 4, Xbox One a Switch 12. března a ve zbytku světa pro PlayStation 4, Xbox One, Switch a pro PC (prostřednictvím Steamu) 13. března a vy ji už nyní můžete předobjednávat v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.

Zdroj: Koei Tecmo, Bandai Namco, Ryokutya2089 a Games Talk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama