Novinka Vyšel Pathfinder: Kingmaker - Definitive Edition na konzole

Vyšel Pathfinder: Kingmaker - Definitive Edition na konzole

Ondřej Partl

Ondřej Partl

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Výborného RPG se dočkali i konzolisté.

Reklama

Pokud patříte k fanouškům izometrických RPG ze staré školy, které jsou postaveny na základech populárního D&D, a vaší primární herní platformou je PlayStation 4 nebo Xbox One, tak rozhodně zpozorněte, jelikož na tyto konzole právě vyšel velice podařený titul Pathfinder: Kingmaker, za kterým stojí především Chris Avellone, kdy se jedná o takový jeho videoherní veledílo.

Naši recenzi za 9 z 10 si můžete přečíst zde, přičemž její srhnutí je následující:

"Studio Owlcat Games splnilo sliby dané komunitě během kickstarterové kampaně. Fanouškům staromilských izometrických RPG nadělil Chris Avellone předčasně vánoční dárek, který sežere hráčům desítky hodin času. Na druhou stranu se tvůrci nevyhnuli některým chybám, jež poctivě plátují updaty. Přes kvality titulu by se měli mít nováčci na pozoru, Pathfinder: Kingmaker by je mohl slupnout jako malinu."

Konzolové verze pak přirozeně nabízí přepracované ovládání, aby se titul dal pohodlně ovládat na gamepadu. Taktéž se nezapomnělo ani na možnost přepínání mezi real-time a tahovými souboji (dostupné i na PC). A jelikož se jedná o definitivní edici, tak se kromě základní hry můžete těšit i z dalších 6 DLC.

Pathfinder: Kingmaker - Definitive Edition zakoupíte v obchodě Xzone.

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama