Vyšel třetí díl série The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel
Novinka Vyšel třetí díl série The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel

Vyšel třetí díl série The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

3
Platformy PlayStation PlayStation 4

Před koupí plné hry můžete vyzkoušet demoverzi.

Reklama

NIS America vydali v Severní Americe a v Evropě třetí díl série The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel od Falcomu. Zahrát si ji můžete na PlayStationu 4, ale pokud se chcete nejprve navnadit, podívejte se na sumarizaci hry v podobě nového traileru. Nebo zavítejte na PlayStation Store a stáhněte si demoverzi.

Od Erebonské občanské války uplynul téměř rok a půl a hodně se toho změnilo. Od vzájemných postojů zemí vůči sobě, až po vnitřní politiku Říše. A dokonce i k život Reana Schwarzera se změnil a stíny minulosti ustoupily novým životním kapitolám.

Rean absolvoval vojenskou akademii Thors, stal se instruktorem v nově otevřené akademii v Thors Branch Campu, která se rychle ocitne ve středu pozornosti. Právě v tuto chvíli se ujímá vedení zcela nové třídy VII a musí se chopit vedení nové generace hrdinů, vstříct neznámé budoucnosti. I když je teď vše v relativním klidu, objevuje se tajemná organizace Ouroboros, která by mohla svět opět uvrhnout do války.

Trails of Cold Steel III nabízí svět plný intrik a vzrušení a příběh, odvíjející se postupně napříč všemi třemi tituly a vytvořený jak pro nové, tak i pro staré fanoušky. Naštěstí nemusíte být znalcem předchozích dílů, protože Falcom přidal na začátek interaktivní úvod, aby se mohl prakticky kdokoli ponořit do světa Trails of Cold Steel.

Zdroj: NIS America

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama