Vyšlo PC demo Trails of Cold Steel III
Novinka Vyšlo PC demo Trails of Cold Steel III

Vyšlo PC demo Trails of Cold Steel III

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC

Switch verze dema dostupná prozatím pouze v Japonsku.

Reklama

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III vyjde ve verzi pro Nintendo Switch na západě někdy letos na jaře, ale už 19. března si jej budou moci koupt hráči v Japonsku. Samozřejmě mám na mysli Switch verzi hry. Nintendo již samozřejmě spustilo předobjednávky hry a zároveň je v Japonsku k dispozici také zmíněné demo pro Switch. Na evropském eShopu demo ještě není. V Japonsku vydá hru pro Switch Falcom, zatímco na západě se toho ujme jako v případě PS4 verze NIS America.

Co se týče PC dema hry The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III, to je v současné době k dispozici prostřednictvím služby Steam. Plná verze hy nabídne exkluzivně několik nových funkcí včetně podpory až 240/neomezeného počtu frekvence snímků za sekundu, automatické ukládání, přizpůsobitelný high-speed režim, možnost namapovat si klávesy a podporu ultra širokoúhlého poměru stran obrazovky.

PC verze - demo trailer

Trails of Cold Steel III je první hrou, ve které se představí New Class VII s Reanem Schwarzerem v hlavní roli. Rean vystudoval vojenskou akademii v Thorsu, ale rozhodl se vzít pozici učitele v kampusu v Thorsu, kde učí nováčky.

Z nějakého bizarního důvodu je tento třetí díl první hra podsérie Cold Steel, která vyjde na Switchi. Pro fanoušky série je to jistě příjemný tah, ale pokud jste The Legend of Heroes nikdy nehráli a pustíte se rovnou do třetího Cold Steelu, můžete být z příběhové linie lehce zmateni. Naštěstí vám hry v rychlosti dovysvětlí příběh posledních dvou her.

Demo The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III bude pravděpodobně obsahovat stejnou část, která byla v hratelné podobě na různých akcích a herních show, konaných v nedávné době, a kde mohli hráči vyzkoušet první část hry. Šlo zkusit několik postav z New Class VII v bitvě s využitím některých přidaných doplňků.

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III vyjde 23. března ve verzi pro PC a v současné době si jej můžete zahrát na PlayStationu 4. Na Nintendo Switch dorazí v Japonsku 19. března a ve zbytku světa se hry dočkáme na jaře tohoto roku.

Představení Switch verze hry The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III

Zdroj: Falcom a NIS America

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama