JP scéna: trailery na OP: Pirate Warriors 4 nebo Fairy Tail
One Piece: Pirate Warriors 4 Novinka JP scéna: trailery na OP: Pirate Warriors 4 nebo Fairy Tail

JP scéna: trailery na OP: Pirate Warriors 4 nebo Fairy Tail

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC

Dále se podíváme na Trails of Cold Steel III, Granblue Fantasy: Versus nebo Project Sakura Wars.

Reklama

Dnešní přehled novinek z japonského vývojářského podhoubí začneme mou nejoblíbenější anime sérií, ale moc dlouho se u hledání největšího pirátského pokladu nezdržíme. Podíváme se totiž také na gameplay záběry z Fairy Tailu a zjistíme, co má v plánu NIS America s třetím The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel.

One Piece: Pirate Warriors 4

Bandai Namco vydalo nový trailer k této One Piece musou hře, který má ale pouze tristních 25 sekund. Nicméně jsem se jej rozhodl zařadit hned na úvod novinkového přehledu, protože se zaměřuje na arc Alabasta, který bude i výchozím bodem hry One Piece: Pirate Warriors 4.

V arcu Alabasta se postavíte Crocodilovi, prezidentovi a hlavní postavou Baroque Works a budou se snažit obnovit mír v království Alabasta na ostrově Sandy Island.

One Piece: Pirate Warriors 4 má vyjít v Japonsku pro PlayStation 4, Xbox One a Switch 26. března 2020 a hned další den v Severní Americe a v Evropě pro PlayStation 4, Xbox One, Switch a pro PC.


Fairy Tail

Teď už se přesuneme k další velmi očekávané hře, kterou je bezesporu Fairy Tail. Dengeki Online totiž vypustili šestiminutové gameplay video z tohoto chystaného RPG od Gustu.

Nese název Battle Scene Commentary & Magic Gallery a pochází z japonské verze dema představeného ve dnech od 30. října do 3. listopadu na Paris Games Week 2019.

Fairy Tail má vyjít celosvětově 19. března 2020 pro PC (pouze digitálně přes Steam) a pro PlayStation 4 a Switch.


Project Sakura Wars

Sega bude 11. prosince vysílat speciální pořad ke hře Project Sakura Wars nazvaný Sakura Wars Imperial Theater Propaganda Department Report. Ten se bude vysílat živě od 19:00 do 21:00 JST (tedy od 11:00 do 13:00 našeho času) na kanálech YouTube a Periscope.

Live stream nabídne ukázku hraní hry z úvodní části Projectu Sakura Wars a zúčastní se jej Kouhei Tanaka (skladatel Projectu Sakura Wars), Ayaka Fukuhara (dabérka Anastasie Palmy), Yohei Azakami (šéf Mission Propaganda Department a dabér Seijuurou Kamiyamy), Tetsu Katano (producent Projectu Sakura Wars) a Mami Yamashita (asistent MC).

Project Sakura Wars má v Severní Americe a v Evropě vyjít na jaře roku 2020.

JP scéna: trailery na OP: Pirate Warriors 4 nebo Fairy Tail

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III

Třetí díl série The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel není žádnou novinkou. Poprvé toto RPG vyšlo v Japonsku pro PlayStation 4 už v září 2017, ale až v říjnu tohoto roku v Severní Americe a v Evropě. NIS America teď hodlá na jaře roku 2020 vydat tuto hru v Severní Americe a v Evropě i na Switchi. Paradoxně bude japonské vydání následovat až někdy potom.

Switch verze poběží při uzamčeném rozlišení 720p a při 30 snímcích za sekundu v TV i handheld režimu a stejně jako PlayStation 4 verze bude vydána se speciálními bonusy. Všechny verze hry, včetně standardní, budou obsahovat veškerý dodatečný obsah ke stažení a ve stejný den, kdy bude uvolněna plná verze hry, dojde k vypuštění dema.

Podívejte se níže na první Switch trailer a na ukázku z hraní této verze.

Oznamovací trailer

Gameplay ukázka


Granblue Fantasy: Versus

Rozloučíme se novým trailerem ke hře Granblue Fantasy: Versus, ve kterém nám XSEED Games představuje postavu Lowaina. Ten může k útoku přizvat své přátele Sammyho a Tommyho, zároveň mu mohou doplnit HP nebo SB.

Granblue Fantasy: Versus vyjde v Japonsku pro PlayStation 4 už 6. února 2020 a někdy v prvním kvartálu roku 2020 v Severní Americe a v Evropě.

Zdroj: Koei Tecmo, Dengeki Online, Sega, NIS America, XSEED Games

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama