Vyšlo první DLC k Bulletstorm
Bulletstorm Novinka Vyšlo první DLC k Bulletstorm

Vyšlo první DLC k Bulletstorm

Michal Burian

Michal Burian

5

Na XBLM a PSN je ke stažení DLC Gun Sonata Pack pro střílečku Bulletstorm <strong>+ jak to bude s PC verzí</strong>.

Reklama

Dodatečný obsah Gun Sonata si od dnešního dne můžete stáhnout na Xbox Live Marketplace a PlayStation Network za 800 Microsoft bodů, respektive 270 Kč. Gun Sonata Pack bude rovněž brzy k dostání i pro PC.

Gun Sonata Pack pro Bulletstorm přináší tři nové mapy pro multiplayerový mód Anarchy, pokrývající oblasti temných stok pod povrchem planety Stygia, ruiny hotelu Elysium a otevřené prostranství Villy.

V Anarchy módu čelí týmy až čtyř hráčů vlnám krvelačných mutantů a získávají "skillpointy" potřebné k dalšímu postupu. Nové lokace poskytnou hráčům další prostředí ke kooperativní akci a příležitosti k provádění fantastických týmových "skillshotů" s arzenálem těch nejoriginálnějších zbraní, jaké kdy byly v žánru FPS k vidění.

Bulletstorm Gun Sonata Pack obsahuje také dvě nové mapy pro mód Echo - Crash Site a Guns of Stygia, které přináší zcela nové výzvy pro všechny hráče usilující o nejvyšší skóre a umístění v celosvětových žebříčcích. V Echo módu jsou porovnávány hodnocení hráčů v lokacích z příběhové kampaně.

Sci-fi akční hra Bulletstorm vypráví příběh dvou bývalých členů elitní vojenské jednotky Deach Echo. Oba žoldáci Grayson Hunt a Ishi Sato jsou vysláni do vyhnanství na opuštěné planetě Stygia, která kdysi bývala rájem, ale nyní se hemží hordami mutantů a bandami masožravých nestvůr. Grayson a Ishi se snaží nejen přežít, ale především uniknout z planety a pomstít se jedné osobě, která je na ni dostala.

Bulletstorm je v prodeji ve verzích pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360, naší recenzi si můžete přečíst zde a video recenzi naleznete zase zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama