Využijte v DriveClub záznamu a podívejte se na závod z různých kamer
Driveclub Novinka Využijte v DriveClub záznamu a podívejte se na závod z různých kamer

Využijte v DriveClub záznamu a podívejte se na závod z různých kamer

Michal Burian

Michal Burian

Záznamy vypadají perfektně a dovolí vám se podívat na závod z různých kamer.

Reklama

Dnes na PlayStation Network vyšla dlouho očekávaná bezplatná aktualizace přidávající do DriveClub možnost pustit si ze záznamu závod a podívat se na něj z různých kamer. Navíc můžete vypnout uživatelské rozhraní a vyfotit si vskutku krásnou fotku.

Záznam závodu můžete celý sledovat z jedné kamery nebo libovolně mezi nimi přepínat a podívat se na situace z různých úhlů. K dispozici máte kameru na trati připomínající pohled diváka, kameru uvnitř a venku vozidla, stejně tak klasických šest pohledů ze samotné hry, včetně nárazníku a kokpitu. Záznam můžete dále rychle přetočit dopředu a dozadu pomocí tlačítek L2 a R2, ale mějte na paměti, že záznam ze závodu můžete uložit pouze jednou, a to na jeho konci. DriveClub vám jinak umožní 50 slotů pro záznamy, ke kterým budete mít kdykoliv přístup a můžete se na ně dívat bez omezení.

Buginy v DriveClub?

Vypadá to, že v DriveClub již jsou nebo brzy budou off-road buginy z MotorStorm. Japonský PlayStation Blog představil nejnovější aktualizaci a uveřejnil dva obrázky, kde jsou nové vozy zachyceny.

Seznamte se s březnovými aktualizacemi DriveClub

Koncem března se dočkáme placeného balíčku přidávající vozy italské značky Lamborghini: Veneno, Aventador LP 720-4 50° Anniversario, Huracán LP 610-4 a Gallardo LP 570-4 Squadra Corse.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama