Novinka Vývojáři z 11 bit studios zveřejnili záhadný teaser

Vývojáři z 11 bit studios zveřejnili záhadný teaser

Jan Urbančík

Jan Urbančík

1
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

K druhému Frostpunku se nevztahuje, blíží se oznámení nové hry?

Reklama

Polská společnost 11 bit studios se za posledních pár let hodně rozrostla a nijak se netají tím, že pracuje hned na několika projektech najednou. Momentálně díky zprávám pro investory víme o třech. Jeden z nich je samozřejmě očekávaná strategie Frostpunk 2, která byla oznámena loni v srpnu. Dále ve studiu vzniká tzv. Projekt 8, což má být 3rd person střílečka se silným příběhem a zároveň má jít o zdaleka nejambicióznější hru tohoto polského týmu. Z ní jsme viděli zatím pouze teaser loni v prosinci a neznáme ani oficiální název.

S teasery každopádně 11 bit studios nešetří a včera jsme se dočkali dalšího. V přibližně třicetisekundovém videu neslyšíme žádný hlas, pouze se na obrazovce objeví nápis "Některé sliby s vámi zůstanou napořád". Ačkoli na pozadí sněží, vývojáři v popisku i na sociálních sítích upřesnili, že k Frostpunku 2 se teaser nevztahuje. Ale k čemu tedy? Projekt 8 vypadal z prvního teaseru velice odlišně, takže zbývá jediný – Projekt Dolly.

Vývojáři z 11 bit studios zveřejnili záhadný teaser

Z loňské zprávy pro investory víme, že má jít o novou IP, unikátní koncept a pro vývojáře z 11 bit studios známý žánr. Na hře by mělo pracovat až 40 lidí a co je vůbec nejdůležitější, většinu týmu tvoří vývojáři This War of Mine, takže je docela možné, že můžeme očekávat něco na tento způsob.

Vyloučit samozřejmě nemůžeme ani to, že jde o projekt, za nímž stojí úplně jiní vývojáři a 11 bit studios ho budou pouze vydávat, ale je to méně pravděpodobná varianta vzhledem k tomu, jak moc velký prostor teaseru polský tým dává. Snad se už brzy dozvíme, jaká hra se za ním doopravdy skrývá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama