Vyzkoušejte demo Odin Sphere Leifthrasir
Novinka Vyzkoušejte demo Odin Sphere Leifthrasir

Vyzkoušejte demo Odin Sphere Leifthrasir

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2

Plná hra vychází 24. června!

Reklama

Je čas vyrazit k boji za svět Erion. Pokud nevěříte, že jsou v boji potřeba vaše síly, můžete vyzkoušet demo remaku Odin Sphere Leifthrasir. Na evropském PSN je už teď demo k mání pro PlayStation 4 a PS Vitu. Tento remake je převeden do 1080p a běží při stabilních 60fps a nabízí na vyzkoušení všech pět hlavních protagonistů původního Odin Sphere - Gwendolyn, Cornelia, Mercedes, Velvet a Oswalda.

Příběh hry se odehrává v království Valentine, v nejsilnější zemi na kontinentu Erion. Jeho lidé využívali magickou sílu z Kotle krystalizace, ale ten byl bohužel neznámo kým kompletně zničen. Tímto činem ale začala válka o stávající nejmocnější kouzelný kotel a bohužel do sebe postupně vtáhla všechny národy země. Tento válečný konflikt navíc každým dnem nabírá na intenzitě a tak mají někteří lidé obavy, že se blíží konec světa. Jak bylo ostatně předpověděno v proroctví.

Odin Sphere: Leifthrasir je klasické 2D side-scrolling akční RPG, které si za svůj námět vybralo tolik oblíbenou severskou mytologii a také částečně vychází wagnerovských oper. Nová hra je kompletním HD remakem původní PS2 klasicky Odin Sphere od studia Vanillaware. Naštěstí na něm pracuje stejný tým lidí, kteří za sebou mají úspěšnou akční side-scrolling akci Dragon's Crown nebo Muramasa: Demon Blade.

Odin Sphere Leifthrasir u nás vyjde pro PlayStation 4, PlayStation 3 a PS Vitu již 24. června digitálně ale i v krabicové verzi. Naši recenzi můžete čekat v nejbližší době.

Odin Sphere Leifthrasir předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama