Vyzkoušejte demo puzzle adventury The Watchmaker
The Watchmaker Novinka Vyzkoušejte demo puzzle adventury The Watchmaker

Vyzkoušejte demo puzzle adventury The Watchmaker

Michal Burian

Michal Burian

5

Pokud se vám bude líbit, můžete podpořit projekt na Kickstarteru.

Reklama

Bez čtyř měsíců je to rok, co byla oznámena puzzle adventura The Watchmaker, která měla zasáhnout PC, PlayStation 4 a Xbox One ve druhé polovině letošního roku. To byl původní plán, nově se s hrou počítá na třetí čtvrtletí 2017.

Studio Micropsia Games v těchto dnech vydalo na Steamu demoverzi a zároveň odstartovalo kampaň na Kickstarteru. Od hráčů chtějí vývojáři získat 30 tisíc amerických dolarů. Zatím se jim podařilo vybrat necelé dva tisíce.

Vývoj hry The Watchmaker začal před dvěma roky. V té době na projektu pracovala partička dvou nadšených lidí. Před šesti měsíci se jim podařilo získat zdroje od nejmenované společnosti. Díky tomu se tým rozšířil o pět členů a v současné době je The Watchmaker ze 70 procent hotov. O vydání se postará 1C Publishing.

The Watchmaker se odehrává v obří věže s hodinami, kde je plno zařízení a platforem. V těchto místech je čas základním zdrojem. V silné steampunkové atmosféře prožijete ve věži s hodinami neobvyklý příběh. Hlavní postavou je Alexander, jde o hlídače, kterému se stalo něco zlého a tajemného. Někdo sabotoval jeho hodiny a on je kvůli tomu nemocný. Jeho zdraví je závislé na času, Alexander trpí zvláštní chorobou a rychle stárne. Hráč musí rychle jednat, nebude ale sbírat lékárničky, nýbrž čas, který dokáže Alexandra uzdravit.

Během hraní navštívíte pět rozsáhlých lokalit, zažijete různorodou hratelnost se směsicí průzkumu, hádanek, plošinek a bojů s bossem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama