The Invincible Novinka Vzhůru do světa atompunku, vyšla příběhovka The Invincible

Vzhůru do světa atompunku, vyšla příběhovka The Invincible

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

2
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Prim hraje atmosféra a průzkum zajímavého světa.

Reklama

Vývojáři z polského studia Starward Industries vydali s podporou společnosti 11 Bit Studios příběhovou adventuru The Invincible. Hra čerpá ze stejnojmenné knihy od polského spisovatele Stanisław Lema a vypráví příběh astrobioložky Yasny, která na planetě Regis III pátrá po ztracené posádce.

Kromě atmosférického příběhu titul sází především na netradiční zasazení a stylizaci, která pracuje s prvky atompunku a retrofuturismu 50. a 60. let minulého století. The Invincible je k dostání na PC (Steam) i konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Cena byla stanovena na 30 eur.

Bližší informace o hře najdete v naší recenzi, kde jsme této polské novince udělili známku 7/10 s následujícím verdiktem: „Klasická sci-fi kniha, převedená týmem zkušených vývojářů do vizuálně působivé výpravy na zdánlivě pustou planetu, skrývající nebezpečné tajemství. Pokud máte rádi napínavé objevování a průzkum neznáma, retrofuturismus, atompunk, promyšlené příběhy a nelehké rozhodování, pak je tahle hra vhodným večerním programem pro vás.“

Vzhůru do světa atompunku, vyšla příběhovka The Invincible
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama