Watch Dogs bude mít několik multiplayerových módů
Watch Dogs Novinka Watch Dogs bude mít několik multiplayerových módů

Watch Dogs bude mít několik multiplayerových módů

Michal Burian

Michal Burian

14

Dobrou zprávou je, že nikdo vás nebude nutit je hrát. Budete si tak moci plnit úkoly v singleplayeru, aniž by vás někdo obtěžoval.

Reklama

V pátek odpoledne jsme se dozvěděli, že hackerská akce Watch Dogs nabídne kromě singleplayerové části také multiplayer, konkrétně Free Roam pro jednoho až osm hráčů. Jeuxvideo se od svých zdrojů dozvědělo o dalších pěti režimech.

Než se na ně podíváme, tak je vhodné zmínit, že nikdo vás nebude nutit hrát online s ostatními hráči. Multiplayer lze jednoduše v menu vypnout. "Všechny online aktivity jsou součástí menu, kde je můžete vypnout," řekl vedoucí designu Danny Belanger ve streamu.

Ubisoft myslel i na otravné bombardování zprávami od hráčů, kteří se připojili nebo chtějí připojit do vaší hry. Ve Watch Dogs bude tzv. štít, aby vám nechodily nevyžádané zprávy. Štít se vypne v momentě, kdy se budete často připojovat do her ostatních lidí.

Ve Watch Dogs bude hned několik různých módů. Kromě Free Roam má být v multiplayeru ještě Online Tailing (1vs1), Decryption (3-8 hráčů), Online Racing (2-8 hráčů) s automobily i loděmi a CTOS Mobile App Challenge (1vs1).

Kromě toho by neměla chybět spousta miniher jako je Texas-Hold-Em-Poker, pití alkoholu, šachy, AR Games, parkour nebo střílení po mimozemšťanech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama