Wildlife Park 3 na začátku roku 2011
Wildlife Park Novinka Wildlife Park 3 na začátku roku 2011

Wildlife Park 3 na začátku roku 2011

Michal Burian

Michal Burian

4

Fanoušci zvířat a obchodních simulací se mohou těšit na třetí díl série Wildlife Park + galerie.

Reklama

Vydavatelský dům bitComposer Games a německé studio B-Alive oznámili, že hráči začátkem příštího roku mohou očekávat na PC třetí díl série Wildlife Park. Ten bude stavět na základech série (prodalo se přes 500 tisíc kopií), což znamená, že se opět stanete manažerem moderní zoologické zahrady. V režimu kampaně na vás bude čekat celkem 20 misí, které nabídnou výlety do všech koutů světa a řadu zajímavých a rozmanitých úkolů.

Jako manažer zoologické zahrady budete moc zkrášlit pozemky a výběhy zvířat nejrůznějšími rostlinami (přes 40 druhů rostlin), stejně jako stavět budovy, občerstvení, zábavné atrakce nebo výběhy. Poprat se budete muset s návštěvníky, ty budou mít totiž vlastní hlavu a některé situace se jim nebudou líbit. Až kampaň projdete, budete si moci postavit vlastní park, nezapomeňte při stavění dbát na potřeby zvířat.

Když už jsme u zvířat, určitě se sluší zmínit, že Wildlife Park 3 nabídne přes 25 různých druhů zvířat a vašim úkolem bude nejen je nakrmit a pečovat o ně, ale také je rozmnožovat a následně se starat o jejich potomky.

Tvůrci slibují náhodně generované questy, nejrůznější nepředpokládané situace, vylepšenou umělou inteligenci (i chování zvířat) a další řadu novinek, které z Wildlife Park 3 udělají neúspěšnější a nejnapínavější díl série.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama