Wildstar přejde na free-to-play
Wildstar Novinka Wildstar přejde na free-to-play

Wildstar přejde na free-to-play

Michal Burian

Michal Burian

19

MMORPG od Carbine Studios bude zdarma pro všechny, nabídne ale i měsíční předplatné s bonusy.

Reklama

Společnosti NCSOFT a Carbine Studios oznámily, že jejich masivně multiplayerové RPG Wildstar, které vyšlo v plné verzi loni v červnu, přejde letos na podzim na free-to-play model. Od dnešního dne je tak hra postupně připravovaná na přechod na nový obchodní model.

Pokud patříte mezi hráče Wildstaru a právě vás polil studený pot, tak se podle slov vývojářů nemusíte ničeho obávat. Titul má být i po přechodu na free-to-play pravidelně aktualizován a měl by si držet svou kvalitu.

„Wildstar bude od podzimu zdarma pro všechny. Každý hráč bude moci dosáhnout levelu 50, získat všechny ability a schopnosti, stejně tak se podílel na všech dungeonech, raider, dobrodružstvích či PvP,“ informuje Carbine Studios.

Hra bude stále nabízet volitelné členství za měsíční poplatek. Toto členství hráčům umožní rychleji vylepšovat svou postavu a získají různé bonusy v podobě XP, herní měny nebo položek pro crafting. Dále další postavu a další bonusy.

Kromě free-to-play modelu má tvůrčí celek v plánu vylepšit hru. Více informací, včetně dopadu na stávající hráče, se dozvíme později.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama