Wildstar se stanoveným datem vydání a pre-order bonusy
Wildstar Novinka Wildstar se stanoveným datem vydání a pre-order bonusy

Wildstar se stanoveným datem vydání a pre-order bonusy

Michal Burian

Michal Burian

8

Předobjednávky odstartují již 19. března. Zájemci získající exkluzivní předměty a přístupy do víkendových betatestů.

Reklama

Masivně multiplayerové RPG Wildstar s měsíčními poplatky od Carbine Studios zahájí svůj plný provoz 3. června letošního roku. Předobjednávky odstartují již 19. března a na výběr bude standardní a digitální edice.

Pokud si hru předobjednáte, získáte bonusy zahrnující přístup do hry o tři dny dříve než ostatní hráči. Dále exkluzivní dům kombinující raketu a dům, pozvánky do víkendových betatestů, speciální batoh pro dalších 10 předmětů do inventáře, dekorace do domu přinášející extra XP a v neposlední řadě také možnost si zarezervovat postavu.

WildStar předobjednáte v našem obchodě Xzone.cz na PC za 1078 Kč.

Nastartujte svůj hvězdolet a naberte kurs k Nexu! Právě byl objeven domov dávno ztracené eldanské civilizace, kterou leckdo dosud považoval za pouhou legendu. Nyní celá galaxie žhaví motory a žene se k této planetě, která jistě skrývá mnohá tajemství. Mezitím však Nexus prohlásila za svůj mocná mezihvězdná říše zvaná Dominion a ze všech obyvatel tohoto světa učinila vyhnance.

Tak začíná divoká válka o Nexus, během níž se probouzí zlé síly a z velkolepého dobrodružství se stává nemilosrdný boj o přežití.

Hra WildStar se pyšní skvěle stylizovaným grafickým zpracováním podle nejnovějších technologií, jež zaručuje vynikající herní i divácký zážitek. V rozvalinách záhadné prastaré civilizace se odehrává divoké a tajemné dobrodružství, kterým můžete procházet způsobem, jaký vám nejlépe vyhovuje, a zažít přitom spoustu napětí ze zkoumání a objevování.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama