WoW: Cataclysm prolomuje prodejní rekord
WoW Novinka WoW: Cataclysm prolomuje prodejní rekord

WoW: Cataclysm prolomuje prodejní rekord

Michal Maliarov

Michal Maliarov

12

Nejnovější datadisk ke světoznámému MMORPG World of Warcraft válí. Za prvních 24 hodin prodalo na 3,3 miliony kusů a zapsalo se do historie.

Reklama

Cataclysm se přehoupl přes hranici 3,3 milionů prodaných kusů, což z něj dělá nejrychleji se prodávající PC titul v historii. Blizzardu se povedlo prolomit původní hranici 2,8 milionů, kterou nastavil druhý datadisk – Wrath of the Lich King.

World of Warcraft: Cataclysm vyšel do světa najednou v USA, Kanadě, Mexiku, Argentině, Chile, Evropě, Rusku, Jižní Asii, Austrálii a Novém Zélandu přesně 7.prosince letošního roku. O dva dny později se objevil i v několika dalších státech. Více jak deset tisíc světových poboček otevřelo o půlnoci dveře natěšeným hráčům a fanouškům, k tomu přes 15 000 hráčů se zúčastnilo oficiálního startu hry všude po světě.

„Museli jsme přivés Azeroth na pokraj záhuby, výsledkem je ale prozatím nejlepší datadisk vůbec,“ řekl Mike Morhaime, šéf a spoluzakladatel Blizzard Entertainment. „Chceme poděkovat všem našim stálým, novým i vracejím se hráčům za jejich neuvěřitelnou podporu.“

Více se o hře dozvíte v našem vlastním preview.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama