Z vývoje Beyond Good & Evil 2 odchází Michel Ancel
WiLD Novinka Z vývoje Beyond Good & Evil 2 odchází Michel Ancel

Z vývoje Beyond Good & Evil 2 odchází Michel Ancel

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Samotný vývoj hry to ale neohrozí.

Reklama

Michel Ancel, tvůrce hry Rayman a Beyond Good & Evil, sdělil, že se rozhodl opustit svět videoher a založit vlastní útulek pro zraněná divoká zvířata. V současné době pracoval jako ředitel vývoje her Wild a Beyond Good & Evil 2. Fanoušky ovšem ujistil, že práce na obou hrách budou pokračovat i bez něj. Sám prohlásil, že týmy vyvíjející Wild a Beyond Good & Evil 2 jsou zcela autonomní a vývoj obou projektů probíhá v pořádku.

"Dnešek je pro mě velmi zvláštní. Po více než 30 letech jsem se rozhodl přestat pracovat na videohrách a plně se soustředit na svou druhou vášeň: Život v divočině! Můj nový projekt se odehrává ve skutečném světě a spočívá v otevřeném útulku v přírodě, ale zároveň věnovanému vzdělávání, milovníkům přírody a ... divokým zvířatům,“ sdělil Ancel na svém instagramu.

Wild je survival adventura s otevřeným světem, zasazená do prehistorického neolitického období. Poprvé byla hra oznámena v roce 2014 na Gamescomu, kdy Michel Ancel vytvořil nové studio Wild Sheep Studio, jehož účelem bylo vytvoření hry s otevřeným světem exkluzivně pro PlayStation. Hráč by měl v této hře převzít kontrolu nad jedním ze členů prehistorického kmene a pomocí šamanských schopností kontrolovat zvířata a využívat je v boji s ostatními kmeny.

V roce 2014 bylo rovněž oznámeno pokračování kultovní klasiky Beyond Good & Evil. Beyond Good & Evil 2 bylo avšak oficiálně představeno až o tři roky později na E3. Toto RPG chce hráčům nabídnout plynulý svět s větším počtem planet, které jsou obývané dynamicky generovanými postavami s jedinečnými příběhy a volitelnou sociální interakcí.

K odchodu Michela Ancela se ve zprávě o updatu Beyond Good & Evil 2 vyjádřil i producent ze společnosti Ubisoft Guillaume Brunier. "Po léta předával Michel svou kreativní vizi a pomáhal nám zůstat věrnými neuvěřitelnému vesmíru značky BG & E. Jeho nekompromisní vášeň nás přiměla předefinovat, co je možné při tvorbě expanzivního, multikulturního a futuristického světa science-fiction. Jak postupujeme vpřed, všichni jsme odhodláni zůstat této vizi věrni," napsal Brunier.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama