Za osm dní nový cinematic trailer ze Zaklínače 3
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Za osm dní nový cinematic trailer ze Zaklínače 3

Za osm dní nový cinematic trailer ze Zaklínače 3

Martin Cvrček

Martin Cvrček

47

Prostřednictvím speciální stránky CD Projekt oznámil brzké vydání nového cinematic traileru, který bude ve hře sloužit jako úvodní video.

Reklama

Před několika dny spustil CD Projekt RED zajímavou stránku The Trail, která odkazovala na odhalení něčeho spojeného se Zaklínačem 3. Na stránce však nebylo vidět nic než jakýsi průsvitný, zářící objekt, přičemž se zdálo, že čím více budou lidé sdílet odkaz na tuto stránku, tím dříve dojde k odhalení.

Nyní konečně víme, o co jde. Záhadný objekt v tuto chvíli vystřídalo počítadlo, které vyprší za 8 dní a které povede k vydání nového cinematic traileru, který bude také sloužit jako opening sekvence. Jinak řečeno ho uvidíme vždy, když zapneme hru. Ve druhém díle bylo koneckonců totéž.

Zatím přesně nevíme, co má být náplní tohoto cinematic traileru, s největší pravděpodobností se ale bude točit kolem bitvy, kterou jsme mohli vidět už na konci E3 traileru. Soudě dle nálezů ve zdrojovém kódu stránky se možná objeví také čarodějka Yennefer.

Pokud se začínáte těšit a potřebujete alespoň něco na zkrácení čekání, možná vám pomohou dva wallpapery spojené s trailerem.

Připomínáme, že The Trail není první cinematic video spojené se Zaklínačem 3. Před více než rokem jsme se dočkali působivého Killing Monsters.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama