Zahajovací ceremoniál Gamescomu odhalí řadu novinek
Novinka Zahajovací ceremoniál Gamescomu odhalí řadu novinek

Zahajovací ceremoniál Gamescomu odhalí řadu novinek

Michal Burian

Michal Burian

10
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Nová oznámení od THQ Nordic, Square Enix, Ubisoftu, Deep Silveru a dalších.

Reklama

Otevření bran veletrhu Gamescom v Kolíně nad Rýnem nebude letos ve formě tiskových konferencí velkých vydavatelských společností. Místo nich si pořadatelé připravili zahajovací ceremoniál, který odhalí novinky od několika vydavatelů. Oficiálně víme o THQ Nordic. Rakouská firma má v rukávu schovanou neoznámenou hru založenou na jedné ze svých zavedených značek. Z dřívějška víme, že THQ Nordic mají během Gamescomu odhalil celkem dva tituly. Jako další se počítá s prvním trailerem z epizodické adventury Life is Strange 2 od Dontnod Entertainment a Square Enix, který však uvidíme už v pondělí ve 22:00. Dále jde o nové oznámení od Deep Silveru a novinku si připravil i Ubisoft.

Za hráče doufám, že zahajovací ceremoniál, který proběhne 21. srpna v 11:00, přinese mnohem více oznámení, abychom se dozvěděli novinky o připravovaných hrách a podívali se na zbrusu nové, které v budoucnu vyjdou. Na Gamescomu se krom jiných ukážou i Bandai Namco s novou hrou od nespecifikovaného evropského studia.

My na Gamescom vyšleme našeho redaktora Kubu Němce, který si zahraje spoustu očekávaných her a přinese vám z nich své dojmy a poznatky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama