Zahrajte si o víkendu zdarma Civilization VI
Novinka Zahrajte si o víkendu zdarma Civilization VI

Zahrajte si o víkendu zdarma Civilization VI

Michal Burian

Michal Burian

3

Na Steamu je zdarma k vyzkoušení nejnovější strategie ze série Civilization. Tvůrci tak chtějí nalákat na expanzi Rise and Fall.

Reklama

Neměli jste možnost zahrát si ještě Civilization VI? Tak to si na víkend neplánujte nic mimořádného. Přes celý víkend je totiž na Steamu tahle strategie zdarma k vyzkoušení. Záměr tvůrců ze studia Firaxis Games je jasný, chtějí tímto způsobem nalákat do hry další hráče, kteří by si koupili nejnovější expanzi Rise and Fall.

Dodatečný balíček Rise and Fall vyšel včera a jde o masivní dodatek. V rámci rozšíření přibude do původní hry mnoho nového obsahu, jako jsou noví vůdci, civilizace, jednotky a zcela nové herní prvky.

Civilization VI: Rise and Fall nabídne hráčům nové volby, strategie a výzvy na jejich cestě vedení civilizace napříč epochami. Tato expanze navíc přináší nové Zlaté a Temné časy, nový městský systém Loajality a nové Guvernéry k nasazení do měst.

Civilization VI: Rise and Fall dále přináší 9 nových vůdců a 8 nových civilizací, včetně fanoušky oblíbeného vůdce jménem Shaka v čele civilizace Zulu a dále vůdce jménem Genghis Khan v čele Mongolska. Z nových vůdců se můžou hráči těšit například na neotřesitelného Queen Seondeoka v čele Koreje a na Roberta Bruce vedoucího Skotsko.

V brzké době vyjde Rise and Fall i pro iPad, Mac a Linux.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama