Zahrajte si v češtině pozitivně hodnocenou metroidvanii
i Zdroj: Brainwash Gang
Novinka Zahrajte si v češtině pozitivně hodnocenou metroidvanii

Zahrajte si v češtině pozitivně hodnocenou metroidvanii

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy Windows PC

Hráči se dočkali další komunitní češtiny.

Reklama

Známá skupina komunitních překladatelů s názvem Lokalizace.net vydala další překlad. České lokalizace ve formě titulků pro PC verzi se konkrétně dočkala hra Laika: Aged Through Blood, kterou v říjnu loňského roku vydalo studio Brainwash Gang ve spolupráci s vydavatelstvím Thunderful Publishing. 

Jedná se o metroidvania plošinovku, která vás zavede do westernem inspirované pustiny. Zde narazíte na celou řadu nepřátel a náročných úrovní, které se pokusíte překonat za pomoci vlastní motorky. Příběh hry se točí okolo kojotího kmene, který je utlačován okupačními silami. Například na Steamu se titul může pochlubit výborným hodnocením 93 %.

„Zdravíme hráčskou komunitu. S radostí vám oznamujeme úspěšné dokončení dalšího projektu a tentokrát si přijdou na své především všichni fanoušci her žánru Metroidvania. Nově si totiž v češtině můžete zahrát hru od studia Brainwash Gang s názvem Laika: Aged Through Blood . Tato postapokalyptická 2D plošinovka s výraznou příchutí westernu řádně prověří vaše herní dovednosti a trpělivost, ale za odměnu vám naservíruje poutavý příběh, plný jedinečných postav s barvitým charakterem, který se dokáže řádně dostat pod kůži. Třešničkou na dortu je jedinečný soundtrack a malebné grafické zpracování s poctivým množstvím krve a vnitřností,“ uvádí k překladu jeho autoři. 

Češtinu si můžete bezplatně stáhnout na stránkách skupiny Lokalizace.net.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama