Zaklínač 3 vyjde v češtině na všech platformách
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Zaklínač 3 vyjde v češtině na všech platformách

Zaklínač 3 vyjde v češtině na všech platformách

Michal Burian

Michal Burian

53

Cenega se dohodla s CD Projektem, bude u nás distribuovat hru.

Reklama

Není pochyb o tom, že Zaklínač 3: Divoký hon je nejen u českých a slovenských hráčů jednou z nejočekávanějších her letošního roku. Proto vám jistě udělá radost, že společnost Cenega oznámila spolupráci se studiem CD Projekt RED. To znamená, že Cenega u nás bude vydávat hru a navíc ji obohatí o českou lokalizaci formou titulů na PC, PlayStation 4 i Xbox One.

„Jsme velmi rádi, že se nám podařilo získat důvěru studia CD Projekt RED a bude nám umožněno tuto nesmírně očekávanou hru uvést na trh v našem regionu. Jsme přesvědčeni, že členové našeho týmu, kteří měli možnost s touto sérií pracovat již dříve, výrazně podpoří marketing i distribuci Zaklínače 3,“ řekl k tomuto tématu Chalid Himmat z Cenegy Czech.

Původně se mělo za to, že Zaklínače 3 bude vydávat Comgad, stejně jako oba předešlé díly.

O hře:

Zaklínač 3: Divoký hon představuje jedinečné spojení nelineárního děje s otevřeným světem. Výsledkem je fantasy RPG zaměřené na hráčova rozhodnutí, taktické boje a poutavé prostředí. Zaklínač 3 provede hráče příběhem Geralta z Rivie, profesionálního zabijáka příšer, a zaujme je svým vyspělým a podmanivým vyprávěním, jaké nemá nikde obdoby. Na uživatele čeká více než 100 hodin herní doby strávené plněním ohromného množství ručně vytvořených hlavních i vedlejších úkolů. Zaklínač 3 mění celý svůj žánr a vytváří zbrusu novou generaci RPG.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama