Zanedlouho započne přežívání v pusté Aljašce v titulu The Wild Eight
The Wild Eight Novinka Zanedlouho započne přežívání v pusté Aljašce v titulu The Wild Eight

Zanedlouho započne přežívání v pusté Aljašce v titulu The Wild Eight

Michal Burian

Michal Burian

Blíží se spuštění předběžného přístupu survival hry The Wild Eight. Zláká vás?

Reklama

Nestačí vám mráz venku a rádi byste si přežívání v zamrzlém světě prožili v nějaké hře? Potom by vás mohla zaujmout survival hra The Wild Eight, která vás vezme do pusté Aljašky, kde budete sami nebo s kamarády v kooperaci přežívat. Musíte hledat drahocenné zdroje, včetně jídla a vody, řešit složité hádanky a prozkoumávat prostředí. Jenom tak přežijete a přijdete na kloub záhadám a tajemství tohoto světa. Jen si dejte pozor na zmutovaná zvířata, kupříkladu na vlky.

Ke spuštění hry The Wild Eight v předběžném přístupu na Steamu dojde 8. února, cena byla stanovena na 20 dolarů. V plánu jsou ale také Xbox One a PS4 verze, ty ale datum vydání v současné době nemají.

Early Access fázi si vývojáři ze studia Fntastic (dříve Eight Points) vybrali z důvodu velkého světa, který chtějí vytvořit. V předběžném přístupu tak budou mapu postupně rozšiřovat a hlavně dolaďovat jednotlivé prvky a opravovat chyby. Tato fáze by měla trvat přibližně tři měsíce. Důležité je, že součástí hry má být hned na začátku multiplayer. V dalších týdnech a měsících budou přidány nové vedlejší questy, vylepšen bojový systém, lepší uživatelské rozhraní, včetně mapy, přidány další lokalizace a dojde také na podporu Macu a Linuxu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama