Znovuzrození Metal Maxu Xeno je za rohem
Platforma Článek Znovuzrození Metal Maxu Xeno je za rohem

Znovuzrození Metal Maxu Xeno je za rohem

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch

Podívejte se na první ukázku z Metal Maxu Xeno: Reborn.

Reklama

Kadokawa Games teprve nedávno prozradili přípravu vydání remaku hry Metal Max Xeno, který spatřil světlo světa v dubnu 2018 na PlayStationu 4 a PS Vitě. Chystaný Metal Max Xeno: Reborn je kompletním remakem, který vylepšuje snad úplně vše, od původního enginu až po různé herní systémy. Hráči se tak mohou těšit prakticky na novou hru a taky na návrat bitevního psa Pochiho.

Dnes se pojďme díky traileru Let’s Go! 30th Anniversary! New Generation of Metal Max Teaser Trailer podívat na pár podrobností. Třeba na Pochiho, znovuzrozený ocelový tank v akci a známé monstrum.

Metal Max Xeno: Reborn se opět bude odehrávat v zemi smrti Dystokiu, ve které se monstra potulují ve skupinách a kde se dokonce i ostřílení lovci odměn musí mít na pozoru. V traileru můžeme vidět větší množství příšer, jak se potulují pod mostem po vyschlém korytu řeky. Na rozdíl od předchozích dílů série Metal Max ale můžete zapomenout na náhodná setkání a souboje. Lovci si jednoduše stanoví vlastní cíle a budou lovit danou kořist, která se ale nemusí nacházet samostatně.

Jednou ze skupin budou obrovští mravenci, se kterými se jde velice lehce vypořádat po jednotlivcích pěkně individuálně, ale pokud se zmýlíte a nebudete si dávat pozor, může vás obklopit skupina a pořádně vám zatopit.

V noci se pak bude nebezpečí Dystokiu ještě zvětšovat. Určitou ochranu vám poskytne světlo ze světlometů, ale i tak budete muset zůstat vůči příšerám ostražití a pohybovat se opatrně.

Vydání Metal Maxu Xeno: Reborn je naplánováno v Japonsku na PlayStation 4 a Switch tuto zimu a hned poté bude v roce 2020 následovat pokračování v podobě Metal Maxu Xeno: Reborn 2 pro stejné platformy v roce 2020. Datum vydání pro západ zatím oznámeno nebylo, ale pevně věřím, že jde pouze o otázku času.

Zdroj: Kadokawa Games

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama