Zrušena Wii U verze Project Cars
Project CARS Novinka Zrušena Wii U verze Project Cars

Zrušena Wii U verze Project Cars

Michal Burian

Michal Burian

24

Oficiálně přímo od Slightly Mad Studios.

Reklama

Aktualizace: Před dvěma měsíci jsme se dozvěděli, že Wii U verze Project Cars má vážné problémy a hrozí její kompletní zrušení. Hardware od Nintenda je slabší a nedokázal hru rozchodit lépe než na 23 snímků za sekundu. Slightly Mad Studios se nepodařilo problémy vyřešit a hra byla na Wii U oficiálně zrušena.

Zrušení Wii U verze komentovat kreativní ředitel Andy Tudor, který napsal, že Project Cars na Wii U nesplňoval jejich vysoké standardy. Celý tým už se těší až Nintendo představí novou konzoli.

Původní zpráva

Zavodní simulace Project Cars už je sice nějaký ten den na pultech obchodů, ale hráči, kteří se těší, až se hra dostane na Wii U, ještě stále čekají. A je dost možné, že se ani nedočkají.

Na oficiálním fóru hru vedoucí studia Ian Bell prohlásil, že na Wii U hra jede na 23 fps. Což je opravdu bídné.

Podle něj je možné dosáhnout 30 fps, ale vyžaduje to opravdu hodně práce. Tvůrci hry ale trochu očekávají, že Nintendo na E3 předvede jejich novou konzoli známou jako NX a v takovém případě by přesunuli vývoj na ní a od Wii U by upustili.

Stále je tu možnost, že si hráči s Wii U tuto hru užijí, ale pravděpodobnost se stále snižuje. Nutno říct, že konzole NX nemá být na letošní E3 představena, minimálně nemá být prezentována široké veřejnosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama