Zveme vás na Gaming Roadshow 2015
Novinka Zveme vás na Gaming Roadshow 2015

Zveme vás na Gaming Roadshow 2015

Redakce

Redakce

1

Máme skvělou zprávu pro fanoušky her, počítačů a počítačového hardwaru! Na konci listopadu vyrazíme na tři vysoké školy, konkrétně do Zlína, Ostravy a Brna, kde se dozvíte vše o novinkách v herním hardwaru.

Reklama

Pamatujete na populární MSI Gaming Roadshow, kde společnost MSI ukazovala své nové notebooky, komponenty, All-in-one počítače atd.? Tak nyní koncept obohacujeme i o další partnery! Těší se na vás špičky ve svém oboru. MSI nesmí chybět a doplní jej lídr mezi herními monitory, značka BenQ. Nejprodávanější grafické karty pro hráče NVIDIA, české herní počítače LYNX a herní periferie GX Gaming!

Více informací najdeš na http://www.Grunex.com/Roadshow

Přijďte se pobavit a obohatit své znalosti. Akce je otevřena široké veřejnosti, přijít může kdokoliv. Každý, kdo přijde na přednášku dostane energeťák Big Shock! a lístek do tomboly. Na každé škole losujeme z cen v minimální hodnotě 10 tisíc! Vstup je zdarma.

Dva náhodně vylosovaní ze zúčastněných (ti, kteří jsou přihlášení na FB události Gaming RoadShow na jakékoli škole) vyhrají po konci Gaming RoadShow 2015:

První vylosovaný herní monitor BenQ XL2411Z Druhý vylosovaný grafickou kartu MSI GeForce GTX 960

Přijď si poslechnout praktické a jedinečné přednášky

• 24. 11. na UTB do Zlína – Přidej se k Facebook události

Místem konání bude Fakulta aplikované informatiky UTB ve Zlíně, přednáškový sál 51/107 (adresa Nad stráněmi 4511, Zlín).

• 25. 11. na VŠB do Ostravy – Přidej se k Facebook události

Místem konání bude Nová Aula NA1 Vysoké školy báňské v Ostravě (adresa 17.listopadu 15/2172, Ostrava).

• 26. 11. na VUT do Brna – Přidej se k Facebook události

Místem konání bude VUT v Brně, Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, posluchárna T030, Technická 3058/10, Brno.

Na co se můžete těšit?

Zapomeňte na nudnou přednášku, toto je show o herním hardwaru! MSI vám ukáže, co je nového v grafických kartách, proč si pořídit nereferenční edici MSI Gaming a jaké jsou přínosy nové základní desky MSI Z170 (Skylake). A chybět nesmí ani nové herní notebooky MSI Gaming s procesorem Intel Skylake a novými herními vychytávkami!

Všichni, kdo paří u herního počítače, určitě řeší otázku, jaký monitor je pro hraní ten správný? A na to se přesně dozvíte odpovědi. Jaké jsou rozdíly mezi typy panelů? Jaké jsou rozdíly mezi typu jednotlivých herních monitorů a jaký je rozdíl mezi klasickou a 144Hz frekvencí? To vše a mnohem více se dozvíte na přednášce BenQ.

NVIDIA je americká společnost specializující se na výrobu grafických procesorů, osobních počítačů a handheldů. Je hlavním dodavatelem integrovaných obvodů používaných do čipsetů základních desek, grafických procesorů (GPU), a herních konzolí. A na přednášce se dozvíte vše o jejích novinkách a technologiích!

LYNX je nejprodávanější česká značka počítačů, která se od loňského roku zaměřuje také na herní sestavy ve spolupráci s portálem Grunex. Co to obnáší složit herní počítač, jaké má složený počítač výhody a jak byste takový počítač složili vy? To vše bude obsah LYNX přednášky na Gaming Roadshow.

Herní značka světoznámého výrobce periferií Genius vám představí své nové herní periferie, které jsou vyvíjené tak, aby zákazníkovi nabídli co nejlepší poměr ceny a výkonu.

Více informací najdeš na http://www.Grunex.com/Roadshow

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama